Šta je novo?

Sta ovo znaci????

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Asus 6200 PCI Express otkljucana, flesovana biosom Ultra koji sam skinuo sa ovog foruma na brzini 400/650 (prepoznata svuda kao 6600 LE), radi na izgled dobro ALI..... U counter strike-u Source igra sece na recommended opcijama ali i na medium detaljima, u Pro Evolutionu 4 kao da sevne u nekom trenutku na monitoru i neke crne linije u delicu sekunde se pojave. Medjutim u ostalim igrama kao npr COD2, Fear, NFS Wanted cini mi se da radi dobro. U 3D marku 05 rezultat je 2750 i nema nikakvih smetnji. Zbog cega se ovo desava? Da li je ovo zbog brzine memorije od 650 MHZ, znam da ova brzina nije prevelika i da rade na vise ali mozda je u pitanju jedinstven uzorak.??? :type: :smash: :wall: :,,:

Da li si skinuo bios za agp ili pci express?
I da li si je otkljucao preko rive?

Bios je sa foruma i koliko znam svi su ga korisili. Flesovanje je prihvaceno kao i novi bios jer nebi dzabe karta bila prepoznata kao 6600le. Otkljucana je preko Rive.

Probaj da dignes core clock mozda pomogne.
Kakvu konfiguraciju imas?
Znam da su radili sa asus-ove 6200ge agp verzije pa zato pitam da nisi slucajno skinuo bios za nju , jer meni leadtek 6200 agp sa ultra biosom vidi kao 6200 a ne kao 6600.

Nasao sam problem. Fora je da neke igre treba da se ponovo instaliraju posle flesa i prepoznavanja karte tj novih drajvera. Konkretno CSS i Evolution 4. Ipak hvala na pomoci. Usput koliki su ti rezultati sa agp leadtech-om u 3D 05? I temperatura pod opterecenjem?

Moj max rezultat na 588/766 bez dodatnog hladjenja bio je 3433 a temperatura se krece od 48c u leru do 76 pod max opterecenjem za svaki dan je drzim 550/700 i tu dobijam oko
3200

Nazad
Vrh Dno