Šta je novo?

Sta odigrati sa ubogom UHD 620

gatekeeper

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2005
Poena
330
Gejming na laptopu sa integrusom... znam... ali nema izbora... nezahtevan korisnik... I5 8gen, 32gb ram, Intel uhd 620, koju FPS da odigram a da je u fazonu COD 4 Modern Warfare, nju laptop tera tecno na medium podesavanjima, a tip igrice koja se trazi je bas tako neka kao cod 4, ides pucas rokas bez nekog velikog gejming umeca i razmisljanja, cilj je cista zabava... Dajte predlog za igricu, zahtevnost znate... Ne zahtevnija od COD 4 :)

Ne znam kakav si za ove "sitnije" igre tipa league of legends, tu se možeš lepo zabaviti. Za nešto ozbiljno nema vajde osim ako nisu u pitanju baš starije igre.

Ne znam kakav si za ove "sitnije" igre tipa league of legends, tu se možeš lepo zabaviti. Za nešto ozbiljno nema vajde osim ako nisu u pitanju baš starije igrtERA

Ne znam kakav si za ove "sitnije" igre tipa league of legends, tu se možeš lepo zabaviti. Za nešto ozbiljno nema vajde osim ako nisu u pitanju baš starije
Tera bez problema Call of Duty 4 , ima tu solidnih pucacina koje bi mogla da potera iz tog vremena, samo je pitanje sta? Vazno je da bude |First Person Shooter i da nije komplikovana, da se roka i zabavlja :)

Moze da je potera bez problema jer je manje zahtevna od COD4, ali je third person shooter koliko vidim. Nisam ljubitelj third person ali dacu joj sansu,skid.. ovaj kupovina pocinje ;)

Obavezno Bulletstorm, jako zabavna fps pucačina, onda mozes borderlands, bioshock, nesto iz james bond serijala, blood stone je super.

Potrazi ove igre ali da nisu remasteri, vec prvobitne verzije. One su manje zahtevne

Topla preporuka za Spec Ops: The Line, ako može da je potera.
upravo sam je probao, onako, nije lose... i u system req. pise da je manje zahtevna od COD4 nmedjutim u realnosti nije, ali i dalje se moze igrati na UHD620 (y)
Obavezno Bulletstorm, jako zabavna fps pucačina, onda mozes borderlands, bioshock, nesto iz james bond serijala, blood stone je super.

Potrazi ove igre ali da nisu remasteri, vec prvobitne verzije. One su manje zahtevne
Bulletstorm,hvala to sledece 'kupujem', mada mislim da nece moci da je potera ova integrusa, a ove ostale sam sve vec odigrao pre dosta godina na mocnijoj masini

Disco Elysium, Red Alert remaster, C&C Generals, Oblivion

^ klasican "Blic" komentar nakon procitanog samo naslova :D

@gatekeeper probaj da li mozes pustiti Half-Life 2 EP1 i EP2, Fear, Far Cry 2.
Takodje, Medal Of Honor Airborne i Vanguard, Prey, Doom 3, Rainbow Six Lockdown, Call Of Juarez, Stalker Shadow Of Chernobyl, James Bond QUantum of Solace...nisu svi bas klasicni FPS, ali vidi ako ti se nesto svidja.

Poslednja izmena:
upravo sam je probao, onako, nije lose... i u system req. pise da je manje zahtevna od COD4 nmedjutim u realnosti nije, ali i dalje se moze igrati na UHD620 (y)

To je možda igra sa najboljom pričom, odnosno tvistom, od svih koje sam ikada igrao. Na samom početku deluje kao još jedan random TPS, ali uopšte nije tako. :)

^ klasican "Blic" komentar nakon procitanog samo naslova :D

@gatekeeper probaj da li mozes pustiti Half-Life 2 EP1 i EP2, Fear, Far Cry 2.
Takodje, Medal Of Honor Airborne i Vanguard, Prey, Doom 3, Rainbow Six Lockdown, Call Of Juarez, Stalker Shadow Of Chernobyl, James Bond QUantum of Solace...nisu svi bas klasicni FPS, ali vidi ako ti se nesto svidja.
Hvala,ovde ima bas dobrih predloga(y)
Disco Elysium, Red Alert remaster, C&C Generals, Oblivion
Hvala(y)

inace samo da dodam jer vecina ljudi ovde ne igra igrice na UHD 620 ;) , grafika uopste nije slabasna koliko ljudi misle, u rangu sa nekadasnjom 8800gt otprilike, mnogo jaca od 8600GT, sve to vidim po tome kako tera igrice koje sam prelazio pre dosta godina sa 8600gt i 8800gt, pa imam pravo poredjenje, ume ona da potera dosta toga iako je integrusa... A igram se na njoj jer to mi poslovni laptop ima, ja nocu igram igrice na poslu kad mi je dosadno :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

probaj geforce now, tamo možeš šta oćeš pod uslovom da si pazario igru na nekoj platformi (steam, epic, itd) i da je geforce now podržava

CoD World at War, Modern Warfare 2 i 3, Black Ops, Black Ops 2, Far Cry 3, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3, Bioshock Infinite, Max Payne 3...

inace samo da dodam jer vecina ljudi ovde ne igra igrice na UHD 620 ;) , grafika uopste nije slabasna koliko ljudi misle, u rangu sa nekadasnjom 8800gt otprilike, mnogo jaca od 8600GT, sve to vidim po tome kako tera igrice koje sam prelazio pre dosta godina sa 8600gt i 8800gt, pa imam pravo poredjenje, ume ona da potera dosta toga iako je integrusa... A igram se na njoj jer to mi poslovni laptop ima, ja nocu igram igrice na poslu kad mi je dosadno :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ja sam samo preporucio igre iz tog perioda koje sam odigrao i koje su mi tada bile zanimljive, morao sam da guglam da bih se prisetio sta ulazi u taj period, godinu gore-dole.
Ni ne znam zahtevnost istih, tada sam imao otkljucan inzenjerski primerak GTX 280 koji je bio razvaljen od kloka, pa je sve sljakalo kako treba, barem prvih par sati dok se ne ugasi GPU :D

Vrh Dno