Šta je novo?

Sta mislite?

ako si kupio nov uredjaj i platio 90 evra ok je
mada,ako si iz srbije,mogao si da dodas jos 20e za teslu koji pravi 22000 na antutu,a vidim da za taj reklamiraju 11000
ali uzeo si ono sto si mogao i hteo,uzivaj :D

Ja mislim da je awesome5 bot za postavljanje reklama (sto znaci da ova poruka nece biti procitana jer je bot odradio svoje i presao na sledeci forum).

I jos jedna stvar me zanima.
Citao sam kako vise jezgara uopste ne mora da znaci brzi procesor.
I da li je 1 gb ram-a dovoljno za tablet?
Ne pricam o nekom tezem multi-taskingu, nego samo da mi neke naprednije igrice (Asphalt 8, etc) rade bez laga. Isto tako me zanimaju emulatori posebno psp emulator, ali znam da taj ne lag-a jer mi savrseno radi na tablet kod druga koje je upola kao ovaj Yarvikov

psp emulator ima problema i na mnogo jacim tabletima od tog yarvika

mozda neke igrice mogu da ti rade,ali poznati i dobri naslovi,tesko

inace 1 gb rama je standardno za tablete u toj kategoriji,a jezgra ne moraju da znace bolji procesor

ne znam samo koji ti je to tablet upola losiji od ovog a da mu radi psp emulator bez laga -.-

A i nick je awesome =)

c1e30bc179427891abe6252e1674b59a.jpg

ma necu da osudjujem nikog,samo se nadam da nije neki trol

ne znam samo koji ti je to tablet upola losiji od ovog a da mu radi psp emulator bez laga -.-
Prestigio multipad 7 ili tako nesto nisam siguran. Uglavnom 2 jezgra, manje hz, i gb rama, ne bas upola losiji, ali dobro
Samo znam da mu jos nije lag-a, a prosli smo kroz dosta poznatih naslova
I sto se tice mog razumijevanja, nisam developer, ali znam dosta o custom romovima, flashovanju, rootovanju, editovanja build.prop-a u korist memorije i tako nesto.
Nije neko znanje, ali ok.

I 11.000 na Antutu-t, jeli nesto? Moj Blade III ima score od 4.700, a opet mi je dosta dobar.

za tablet te cene je ok,ali nije nistaz spektakularno
inace psp emulator nema sanse da radi na tom prestigiu bez seckanja,a pogotovo ne sa poznatim i kvalitetnim naslovima
jedva te naslove tera i na dobrim uredjajima i to uz dosta podesavanja za svaki naslov pojedinacno

Poslednja izmena:
Evo mene opet...
Big problem
Ovaj Noble 7c, prevazilazi ocekivanja, odlican
Dok se ja kao ****** nisam umjesao
Pravio sam boot animation, podesio prave parametre (rezoluciju, i dr.) i stavio dobre permissions (644)
Ali mi se zaglavio u boot loop.
Trazio sam svugdje kako da rijesim problem, ali nista.
Yarvik ima svoj upgrade tool koji vrace na stock rom, ali ni to ne radi, zaglavio se na 5%.
Samo tako vrti isti bootanimation iznova i iznova...

Izvinjavam se, uspio sam.
Boze mili koliko se izmucih, ruke me bole od svih komandi koje sam lupao po adb-u...

I meni je drago.

Nazad
Vrh Dno