Šta je novo?

Sta mislite?

delija1984

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2007
Poena
304
kakva je ovo ploca ASUS M2N-E ,cena je oko 6500 din.Dali se isplati uzeti to za ove pare ili ima nesto bolje od ovoga.na nju ce ici klasicno 2*1gb geil ultra, procesor amd 4000+x2 i palit 8600gt sonic +.Sta vi mislite o ovome.UNAPRED HVALA

kakva je ovo ploca ASUS M2N-E ,cena je oko 6500 din.Dali se isplati uzeti to za ove pare ili ima nesto bolje od ovoga.na nju ce ici klasicno 2*1gb geil ultra, procesor amd 4000+x2 i palit 8600gt sonic +.Sta vi mislite o ovome.UNAPRED HVALA

Daleko se isplati. Ja sam BAS TU matichnu hteo da uzmem, i uzecu je kad budem kupovao komp krajem meseca.

Sve sto hoces da stavis na plochu mozes opusteno. Jedina "mana" kod te ploche, ako uopste moze da se nazove "manom", je sto je voltaza za ram memoriju mala. A sta to znachi? Znachi da ne mozes da stavljas zahtevnije (Skuplje) memorije, i mozes samo memorije na 800mhz, sto je SASVIM dovoljno, i plocha nije dobra za overklokovanje memorija samim tim. Ali te stvari su toliko nebitne, da mozes potpuno da zaboravis na tu "manu".

Dakle plocha je extra, nemoj samo da se zeznes i uzmes neku DDR2 memoriju koja nije na 800mhz, jer kao sto rekoh samo ta moze :)

inache cela konfiguracija je jako jeftina i mocna koju hoces da uzmes. Sve zajedno nece te izaci vise od 400 evra, a tu racunam da uzmes jos neko kuciste sa 430W i hard diskom od 320gb.

Pozdrav :D

Poslednja izmena:
kako samo 800mhz šta nemože da radi 667mhz ili misliš nemože više od 800mhz?

Sada podrzava i memoriju na 1066mhz! Sa novim biosom verzija 1202

Tacno tako, a evo ima kod nas da se nadje Kingmax 1GB DDR2 1066mhz 1.8V 5-5-5-15!! za svega 35e ;)

Sto se mene tice ja da sada kupujem komp probao bih ovu memaru :mad:

Vrh Dno