Šta je novo?

sta mislite o procesoru??

Ljudi batalite vise da mu dajete savete, vidite da covek zna bolje od svih nas, kupi si ti lepo Bogdo taj LC, a nas onda mani vise da pitujes, suvisno je to kad vec znas sta je dobro za tebe...

ja vas za napajanje i nisam pitao

Samo bez nervoze ;). Druze, dobio si preporuke, pa ti odluci kako ces. LC Power su napajanja tek nesto bolja od obicnih Kineza (barem ti Low Cost modeli) i ako misilis da je ok da mu poveris svoj novi racunar - slobodno.

ja vas za napajanje i nisam pitao

Nego za sta si nas pitao, jel' se uopste i secas posle 5 stranica mlacenja prazne slame?

Ozbiljno vam kazem ljudi ova tema ima 5 strana, ovaj lik hoce da nabifla broj poruka, pa da je pao s Marsa valjda bi se do sada odlucio koji ce procesor da kupi, onda se otislo na napajanja, pa sad covek tvrdi da nas nije pitao ni za napajanja, iskulirajte ga vidite da je neozbiljan...

@Administrator/Moderator/ Kurator i ostali mnogo vam je glupo ovo novo pravilo za 500 poruka ili koliko vec da neko ostao uclanjen na ovaj forum, zar niste primetili da ima milion ovih tema gde ljudi pokusavaju da dosegnu dovoljan broj poruka, i pravo da vam kazem nisu oni krivi vec to novo mudro pravilo.

Glupo je da vi odredjujete nekome kolik ce on da bude aktivan na forumu i da terate ljude na pisanje poruka...

Kako pisu po forumima, treba da zameni 4890, tako kontam da ce cena biti tu oko 4890 +- par evra nadam se -:cigar:
Bognane , kolka je garacija tom LC Power napajanju?

godinu dana

@prostreet

to za poruke nije tacno,sad ti mislis da ja hocu da imam vise poruka. neko me je pitao za napajanje i ja sam mu rekao.

uzecu amd i ovu maticnu sto ste mi rekli

http://winwin.rs/mb-amd-mb-sam2+-am...cie-ddr2-sata2-glan-71.66.html?productId=2044

http://winwin.rs/-cpu-sam3-amd-x4-athlon-ii-620,-260ghz-2mb-box-64bit-box.66.html?productId=4429

Nego za sta si nas pitao, jel' se uopste i secas posle 5 stranica mlacenja prazne slame?

Ozbiljno vam kazem ljudi ova tema ima 5 strana, ovaj lik hoce da nabifla broj poruka, pa da je pao s Marsa valjda bi se do sada odlucio koji ce procesor da kupi, onda se otislo na napajanja, pa sad covek tvrdi da nas nije pitao ni za napajanja, iskulirajte ga vidite da je neozbiljan...

@Administrator/Moderator/ Kurator i ostali mnogo vam je glupo ovo novo pravilo za 500 poruka ili koliko vec da neko ostao uclanjen na ovaj forum, zar niste primetili da ima milion ovih tema gde ljudi pokusavaju da dosegnu dovoljan broj poruka, i pravo da vam kazem nisu oni krivi vec to novo mudro pravilo.

Glupo je da vi odredjujete nekome kolik ce on da bude aktivan na forumu i da terate ljude na pisanje poruka...

HEHEH Sta mislis Prostreet zasto se ja nisam javio na ovu temu :D Vidim da lik zna najbolje al cisto svratio na bench da se zeza malo s'nama.

Sto se tice tih 500 poruka za status member-a potpuno se slazem. Smesno je skroz. Ja sam nov ovde a member necu postati nikad pa bio ovde i 5+ godina jer nemam nameru da spamujem svugde samo da bi nabijao postove ko neki koji su nabili 300+ za manje od 2 meseca :-devil-:

Poslednja izmena:
HEHEH Sta mislis Prostreet zasto se ja nisam javio na ovu temu :D Vidim da lik zna najbolje al cisto svratio na bench da se zeza malo s'nama.

Sto se tice tih 500 poruka za status member-a potpuno se slazem. Smesno je skroz. Ja sam nov ovde a member necu postati nikad pa bio ovde i 5+ godina jer nemam nameru da spamujem svugde samo da bi nabijao postove ko neki koji su nabili 300+ za manje od 2 meseca :-devil-:

Zasto toliko lomljave da se postane member ? Sta se deli nesto za dzbe onda?

Nije ovo burek.com ili rur pa da je titula ili pak broj postova bitan,i ljude ovde ne gledam po tome koliko postova imaju (ili koju titulu) nego po njihovom iskustvu na polju hardware-a i overclokinga.

Nije ovo burek.com ili rur pa da je titula ili pak broj postova bitan,i ljude ovde ne gledam po tome koliko postova imaju (ili koju titulu) nego po njihovom iskustvu na polju hardware-a i overclokinga.
Slazem se. Razmena iskustava je meni najbitnija ... Zato i postoje ovakvi forumi. Ovakve komentare i diskusije o "titulama" i stausima na Guru3D nisam vido

Psssst :p

Meni obrisase 2 poruke na tu temu, dobio sam neke poencice i upozorenje :D

Nazad
Vrh Dno