Šta je novo?

Sta mislite o ovom sajtu?

Ostao sam i bez daha i bez texta. Pa ti BRE nocima nisi spavao radeci na tome :p
A narocito mi se svidja ova slika druga s leva :D
Eh, kamo srece da nam je vise takvih umetnika... kich i shund na sve strane ctp;

Crni je napisao(la):
Ostao sam i bez daha i bez texta. Pa ti BRE nocima nisi spavao radeci na tome :p
A narocito mi se svidja ova slika druga s leva :D
Eh, kamo srece da nam je vise takvih umetnika... kich i shund na sve strane ctp;

hvala... na sajtu su slike koje je radila moja sestra! Koja je ta slika "druga s leva"? (zasto je naglaseno ono "bre"?)

Originally posted by delimir
Meni ne radi...

sta ti ne radi? ceo sajt ili neki deo? koji OS & browser koristis? (sa kog provajdera si se kacio? da li je neki @home/lite u pitanju?) hajde, molim te, daj mi malo vise podataka! hvala!

ZoNi je napisao(la):
hvala... na sajtu su slike koje je radila moja sestra! Koja je ta slika "druga s leva"? (zasto je naglaseno ono "bre"?)

sta ti ne radi? ceo sajt ili neki deo? koji OS & browser koristis? (sa kog provajdera si se kacio? da li je neki @home/lite u pitanju?) hajde, molim te, daj mi malo vise podataka! hvala!

Kacio sam se Beotel-ovog 041 servisa (521-521). U IE mi je otvarao samo belu stranicu, ali sada radi. Iz Netscape-a 7 mi sada takodje radi.

Inace lepo je uradjeno, onaj fade efekat na slikama nije, koliko sam primetio, Java?

ZoNi je napisao(la):
Uh, sorry.
Zaboravih da kazem da je u pitanju Gallery 7 (gledao sam aboutme stranicu, pa sam se zaneo :D )
U svakom slucaju sestri sve cestitke za slicice, a tebi za sajt.
:wave;

zoricart.tk kaze boe!...bukvalno pishe samo boe!

vrrrrrrrrrrrrrrrlo lepo! :D
vidi samo dal mozes da nateras kursor da ne bude ruka kad prelazi preko slova u meniju i da link radi i ako se klikne pored slova. najlakse ti je da stavis onclick na pozadinu (ono sto vec ima onmouseover za promenu boje).
kao neutralni user voleo bih da znam sta krije svaka galerija pre nego sto udjem, ovako sa brojevima je previse misteriozno. :D to bi verovatno moglo da se resi prostim title="komentar..." na linkovima. probaj da stavis scroll="auto" u body i malo margine na vrh stranice (malo je nabijen naslov na vrhu).
uh, rek'o bi covek da mi se nista ne svidja, ali daleko od toga. lakse je *****ti nego napraviti, ali mi smo tu zbog toga, zar ne?

poz! (D)

Misha je napisao(la):
Meni isto tako...

IE6 + SP1

To je i meni pisalo prvi put, a posle par minuta je radilo!? Pod nestcapeom je ispisivao This document contains no data...

Evo u cemu je bio problem...

Malo Ni Delimir Tasic,

In the last 12 hours we have seen a system outage on
one of our machines serving the FREEDOMAIN.TK
forwarding service of Dot TK.

This resulted in wrongly displayed 'referer' URL's
in the bottom of each page. There was a change that
someone was seeing 'boe' when visiting a FREEDOMAIN.TK
website.

Note: this system flaw has NOT affected any other
systems or DNS. Therefore, all PAIDDOMAIN.TK domain
names were all behaving correctly.

Also, this system flaw is not caused by hackers,
intruders or terrorists, like some of you were
informing about by email. It was a software problem
which is currently under investigation.

All systems are back up again. It might be that
you will see a slower response (couple of milliseconds)
in the next couple of hours because of measurements.

We apologize that this sytem flaw could occur. If you
need more information, please don't hesitate to email
us at [email protected].

Thank you for your trust and confidence in Dot TK!

With kindest regards,

Dot TK System Administration

SVAKA CAST. ovo je prvi put da neko pita sta mislimo o sajtu a da nije nesto iskomercializovano.... stvarno skidam kapu :D

ZoNi je napisao(la):
pa, eto... interesuje me vase misljenje o jednom malom, licnom umetnickom sajtu... nista specijalno, naglasak je na slikama (pa je zato trebalo da bude sto manje gluposti koje odvlace paznju)

adresa: zoricart.tk
(ili @home: home.drenik.net/zoricart)

A? Zoni je ona? Fin sajt, ok slike, samo sam ubedjen da si bila musko, ono L. Casta :D.

Pozdravljam koncept. Kul !

ZoNi je napisao(la):
Sta je na sajtu "preterano"???

seko pa nemoj odmah da se nerviras to je novosadski izraz za strava :D

Vrh Dno