Šta je novo?

Sta mislite o ovom lapu FSC Amilo Pa1510?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
U pakom cenovniku oznacen je kao:

FSC Amilo Pa1510 Sempron 3200+ 1GB/80GB/DVDRW/Xpress 1100/15.4"WXGA CristalV/XPH a cena je 879e sa PDVom

U attachemntu je detaljna specifikacija samog laptopa. Molim Vas za misljenja o ovom racunaru, a kupujem ga kao zamenu za desktop masinu.

Hvala unapred.

Prilozi

• 1477897752.pdf
    70.1 KB · Pregleda: 912
Poslednja izmena:
U pakom cenovniku oznacen je kao:

FSC Amilo Pa1510 Sempron 3200+ 1GB/80GB/DVDRW/Xpress 1100/15.4"WXGA CristalV/XPH a cena je 879e sa PDVom

U attachemntu je detaljna specifikacija samog laptopa. Molim Vas za misljenja o ovom racunaru, a kupujem ga kao zamenu za desktop masinu.

Hvala unapred.

Pogledaj neki sa Turion X2 procesorom, malo je bezveze uzimati sad računar zasnovan na Sempron CPU, hoću reći, možeš za slične ili iste pare uzeti računar zasnovan na mnogo novijem Turion X2 procesoru, a da ostale komponente budu u istom rangu.

Pogledaj acer 5102
Turion x 2 1.6 ghz
xpress 1100
Grafika x1100 integrisana(30% brza od radeona x200)
1 gb ram
15,4 "
8 cell baterija
win xp he
Cena oko 940 e sa pdv.

Mislim da nema bolji racunar za ovaj novac da se kupi,pa ti pogledaj,sem ako neko ima drugi predlog?

jel mozes da mi preporucis neki/neke model/e?

hvala.

Pa onaj ACER što je preporučen je super, a ako voliš FSC više, pogledaj recimo Amilo Pi1505, to ti je CoreDuo T2050 (1.6GHz), 1GB memorije, 80GB HDD, DVDRW, 15.4" crystal, XP home, Firewire, Card-reader, S-video, itd... on je možda samo MALO skuplji od onog Semprona, ne više od 30-40 EUR, a drastično bolja mašina.

ja preporucujem intel tj centrino tj dual ocre u odnosu na amd. amd u lapovim anije dorastao intelu. pogledaj samo L2 cash i bice ti sve jasno. min duplo vise ima intel. e sad , koji ti je max budzet, pa da predlazemo model?

budzet je oko 800e bez pdv....maximalno! posto bih uzeo na firmu odbija mi se PDV....znaci sta po vama moze najbolje da se uzme a da je nekakva zamena za desktop?

hvala..

ja preporucujem intel tj centrino tj dual ocre u odnosu na amd. amd u lapovim anije dorastao intelu. pogledaj samo L2 cash i bice ti sve jasno. min duplo vise ima intel. e sad , koji ti je max budzet, pa da predlazemo model?

To su predrasude, AMD Turion X2 je ako ne bolji onda makar jednako dobar u svemu (osim štedljivosti energije) kao INtel CoreDuo. Pošto većina ljudi koriste laptop na struju 99% vremena, nema zašto isključivati AMD iz konkurencije, tim pre što za manje para dobiju "more bang" iliti više snage.

Nazad
Vrh Dno