Šta je novo?

Sta mislite o ovom kucistu!

Ser Gile

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2008
Poena
319
NZXT Alpha ALP-001
A evo i linka, za 5 soma dingera:smoke: i ne izgleda tako lose, a bitno mi je da promenim svoje kuciste za neko malo vece a da ne bude preskupo, i da mogu da ladim besnu grafiku. Ako ima jos nekih predloga slobodno...

Kuciste je lepo,ali malo ce ti biti tesno za ove novije graficke,ja imam CM 5 centurion koje je slicnih dimenzija i postalo je malo...I gledam iskljucivo da mi na novom kucistu napajanje bude dole.Razmisljam o CM 690,nzxt tempest ili mini HAF kad se pojavi,ali cena ovog tvog je bas prihvatljiva...

Na slikama se bas ne vidi gde sta i kako i mislim da ovo moje kuciste ce opet da pravi problem kad uteram grafiku. MIslim da cu resiti problem sa ovim CHIEFTEC CX-05B-B-OP i za to imam odlicnu cenu oko 6 i po soma dingera, i mislim da ce to da bude ok. Ali ako neko ima jos koji predlog...

Chieftec CH-05SL-B-OP za 5 i po soma dindze.:smoke: Od CX-05 je samo malo nize posto je midle tower ali je duzina ista.:smoke:

http://www.chieftec.com/ch-05sl-sl.html

Ja imam Chieftec CH-05B-B-OP koje je istih dimenzija kao CH-05SL-B-OP i metar kaze da od zadnjeg dela kucista do prostora za hdd ima oko 34 cm.:smoke: Jedino mi nije jasno zasto je CH-05 crno 6 i po soma dindze kada je razlika samo u boji u odnosu na CH-05 siv.:wall:

pa kad vec kupujem kuciste, jos koju kintu za taj big tower i nije tako lose, a i ovo cx ima vise mesta za provlacenje kablova, pa cu jos malo da razmislim. Mnogo mi je love da dajem za neke tamo mastere, antece i termale, ali generalno mi treba vece kuciste. Hvala na savetima.

A da i crno se vise prodaje od sivog (citaj lepse je), pa je zato skuplje

Evo ti moj predlog ako hoces od Chieftec-a nesto.Cini mi se da je bolje resen dotok vazduha do graficke preko ventilatora sa prednje strane (2 x 8cm).Obrati paznju da ga negde prodaju sa napajanjem pa je i cena veca.Ja sam ga kupio bez ventilatora mada sam snimio da isporucuju i sa zadnjom 12-kom.Googlaj malo cheers

http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9006266

Chieftec kucista bih zaobisao,meni licno su ruznog dizajna i ima dosta bolje resenih kucista...

cooler master 690

cooler master 690
najverovatnije ga sutra pazarim,ako ga nabave iz magacina,subota...,za 7500 din.Merkam ga vec dugo i danas sam pregledao po 100-ti put sve review-vje kucista do 10000 din. i CM 690 jednostavno nema konkurenciju za te pare!Malo sam zagledao i CM 590,ali nije to, to.
Pejo mudro zboris,daj da vidimo na cemu si(masina)? :)

Poslednja izmena:
najverovatnije ga sutra pazarim,ako ga nabave iz magacina,subota...,za 7500 din.Merkam ga vec dugo i danas sam pregledao po 100-ti put sve review-vje kucista do 10000 din. i CM 690 jednostavno nema konkurenciju za te pare!Malo sam zagledao i CM 590,ali nije to, to.
Pejo mudro zboris,daj da vidimo na cemu si(masina)? :)

100 ljudi 100 ćudi....

Meni je 690-ka lošija od 590-ke, a sve zajedno mogli su mnogo bolje da odrade posao u CM-u.

100 ljudi 100 ćudi....

Meni je 690-ka lošija od 590-ke, a sve zajedno mogli su mnogo bolje da odrade posao u CM-u.
Nisu to neka fensi kucista ,ali su jeftiniji od konkurencije,a prakticni,kolko para tolko muzike...

pa nasao sam 590 ali je sa napajanjem, ali mi to ne odgovara jel imam napajanje koje bih prebacio:D(iz potpisa), mada ako nekom treba cooler master 460w...
Pa da ga pazarim:p

Nazad
Vrh Dno