A da i crno se vise prodaje od sivog (citaj lepse je), pa je zato skuplje
To si u pravu, ali predlozi onda neko kuciste koje ce biti do 8000 a da je tower i ga mogu bez problema da ladim gtx 260Chieftec kucista bih zaobisao,meni licno su ruznog dizajna i ima dosta bolje resenih kucista...
najverovatnije ga sutra pazarim,ako ga nabave iz magacina,subota...,za 7500 din.Merkam ga vec dugo i danas sam pregledao po 100-ti put sve review-vje kucista do 10000 din. i CM 690 jednostavno nema konkurenciju za te pare!Malo sam zagledao i CM 590,ali nije to, to.cooler master 690
najverovatnije ga sutra pazarim,ako ga nabave iz magacina,subota...,za 7500 din.Merkam ga vec dugo i danas sam pregledao po 100-ti put sve review-vje kucista do 10000 din. i CM 690 jednostavno nema konkurenciju za te pare!Malo sam zagledao i CM 590,ali nije to, to.
Pejo mudro zboris,daj da vidimo na cemu si(masina)?![]()
Nisu to neka fensi kucista ,ali su jeftiniji od konkurencije,a prakticni,kolko para tolko muzike...100 ljudi 100 ćudi....
Meni je 690-ka lošija od 590-ke, a sve zajedno mogli su mnogo bolje da odrade posao u CM-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari