M3 je napisao(la):Interesuje me sta vi mislite o ovoj ploci,kakve su njene karaktristike?
p.s. ovo nije za mene nego se jedan moj drug interesuje za nju pa da vidim valja li cemu? :cigar:
M3 je napisao(la):Da li je bolja od Asusa a7n8x deluxe ?
Stojcha je napisao(la):Od Assus + AMD kombinacije da bezis ko djavo od krsta![]()
Te A7N8X sve varijante su ti ko loto: Jedna od pedeset je stvarno super ploca.
Athlon je napisao(la):![]()
Znas li ti be Stojca sta pricas. Covekje lepo pitao sta mislimo o Gigabayt ploci. Izgleda da nisi plocu ni video, a kamoli probao. Evo ja upravo vadim jednu, i odmah magu da kazem da je ploca krs. Zasto?
Samo diletant moze da nakaci onaj kondenzator na mesto gde bi trebalo da dodje heat sink i koliko god da pazis, tesko je ne slomiti ga. Ja uspio postaviti neki mali sinkic i nisam ga slomio. Drugo, ako nesto pogresis u BIOSU (overclock) moras da vadis bateriju, nema dzampera. Trece, BIOS je stvarno siromasan, a overclocking ne postoji. Dizanje voltaze procesora 5,7.5 i 10%, a memorije 0.1 i 0.2 V . Da ne pominjem da je mjenjanje mnozioca sa onim prekidacicima, te i za FSB. Najvise sto sam uspio postici bilo je 218 MHz, i to nestabilno. Nakon tri dana ploca je zakucala. A sto se tice Asusa, Stojcha be, kapu dole. Moj savet je dodaj 10$ i uzmi Asusa, ubodi Bartona 2500+ podigni sve na 200 MHz i vozi bez brige. Mislim na A7V deluxe. :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari