Šta je novo?

Sta mislite o ovoj konfiguraciji?

Kea

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2007
Poena
300
Evo moje konfiguracije!
E6320
Ga-p35-ds3p
2*1gb corsair na 667
gainward 8600gt golden sample
seagate 250 gb
lc power 550 w

E sad sta mislite o ovoj konfiguraciji!
ja bi se najvise igrala i to je to,razmislajm o x1950pro,2600xt ili nesto trece!nemam para za 8800!
POOOOOOOMOOOOOC!
ubih se razmisljajuci i razmatrajuci!nespavam nocima:wall:

Razmotri i E6550/E6750 posto je razlika u ceni 5, odnosno 25€ (u odnosu na E6320).
Memorija takodje na 800MHz...

Sto se grafe tice, x1950PRO je def bolji izbor od "uboge" 8600GT. Dzabe DirectX 10 kad ces DX10 igre igrati na low setovanjima....

Z

Poslednja izmena:
Kea, ja sam promenio naziv treda.
Naslov treda treba da bude u skladu sa sadrzajem treda a ne u skladu sa crtanim filmom i azdajom.
Nova si ovde i procitaj pravila.

Sorry!ovaj mogli ste da me obavestite o promeni imena teme!
sad sam napravila jos jednu istu temu!jer sam mislila da ste me iskulirali!
a planiram da se igram bar godinu dana bez promene!
Nema se para za azdahu!
pa zato pitam kako ce se 8600gt pokazati u igricama na rezoluciji 1024x768 jer nemerem vise!imam 17" sve preko ove rezolucije je gubljenje ociju!
sorry jos jednom!

Ljudi, pa ovde zensko moli za help a vi nista! Totalna kulaza! A ja rekoh ovde ljudi raspolozeni da pomognu nekom u nevolji!
Ja sam se skroz pogubila od informacija koje sam primila u proteklih 15 dana, a o vidu da ne pricam 24h na netu, citanja gomile testova...
a vi nista

Ih bre Kea sto si ti neka nestrpljiva devojcica. :D. Dobra ti konfiguracija samo, kao sto omnik rece, uzmi x1950pro i posto neces mozda da se bavis OC-om valjalo bi i memoriju da uzmes na 800mhz.

nisam nestrpljiva nego pitam a ocu da obav tu kupovinu jer cu poludeti od citanja testova i tako to!a sto se tice memorije naravno da je bolje 800 ali otom potom!

Memorija ti je ok ima provereno da radi na 800 tako da i kad ti bude trebalo neces biti u nekoj frci a sto se tice graficke mislim da su ti ljudi lepo rekli 1950pro, mozes malo i search po forumu da uradis i vidis cenu graficke...

Nazad
Vrh Dno