Šta je novo?

sta mislite o ovoj konfiguraciji za notbook

dowla

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2005
Poena
319
vidim da acer nije bas nahvaljen na ovom forumu.Zanima me sta mislite o ovoj konfiguraciji,nude mi za 1289e nov,s tim sto bi mi na granici (posto sam u Italiji)vratili 20% poreza sto znaci da bi me kostao sve u svemu 1031e,garancija 2 godine cini mi se.Nisam u toku sa cenama i kvalitetom laptop konfiguracija.Po vasem misljenju,dali je konfiguracija (uzimajuci cenu u obzir)-vredna kupovine?

ACER ASPIRE 1524WLMI II
Acer Notebook
Processore AMD Athlon 64 3400+, Tecnologia AMD HyperTransport, Cache 1MB L2
RAM 2x256MByte DDR333 Dual soDIMM (max 2GB)
Hard Disk 80GByte ATA/100
video card nVidia GeForce FX Go5700, 64MByte VRAM, Supporto DualView
sound card Integrata + Altoparlanti Stereo
DVDRW Dual
Display 15.4'' LCD Wide screen XGA TFT, Risoluzione Massima 1280x800 pixel a 16.7M Colori
Dimensioni 361x293x48mm
Peso 3.6Kg
Porte I/O S-Video Out (NTSC/PAL), IEEE1394 (firewire), 4 USB 2.0, Slot CardBus PCMCIA Tipo II/III, RJ-11 Modem, RJ-45 Ethernet, VGA, Microfono, Cuffia, FIR (Fast InfraRed), Parallela, Lettore Memory Card 4 in 1 (MMC, SD, SM, MS)
Batteria Litio (Autonomia max 2h)
Software WinXP Home, PowerDVD, CD Maker, Acrobat Reader
Varie Modem 56K V.92, TouchPad, Wired LAN Ethernet 10/100/1000, Wireless LAN 802.11g, Tasti Avvio Rapido e Multimedia

Najbitniju stvar si zaboravio da kažeš:
notebook će služiti za ______

Tek onda možemo da ti kažemo da li je to to ili nije to to :)...

pa ovako:za surfovanje po netu,slusanje muzike,gledanje filmova,igranje igara (ne patim bas za prezahtevnim igrama ali svakako jaka graficka dobro dodje,odigra se tu poneki pro evolution soccer 4 ili c.Mcrae 5,probao bih i farcry jer na ovom mom ne moze da se normalno potera),obradu i cuvanje digitalnih fotki,mozda u dogledno vreme uzmem i neku miniDV kameru pa onda i u svrhu obrade-cuvanja video materijala,zasta mi je dvd rezac kao porucen.

Jako mi je bitno da li je ova cena dobra,jer u slucaju da nije,strpeo bih se pa uzeo u Jugi nesto.Nervira me sto mi uvaljuju windows (pa vec ga imam :) kao i jos gomilu software-a koji placam a ne zelim) ali valjda tako mora,jos nisam video konfiguraciju sa linux-om za notebook.

Proday je u pravu, jako niska cena za ovako jaku masinu. Pazi, ja nisam pristalica desktop replacement notebook-ova i volim malecne, portabl sa 12.1'' ekranom, ali kad ispadne neka ovakva ponuda, vredelo bi razmisliti.
Pretpostavljam da neces mnogo nositi notebook?

za te pare to je jako dobra cena. za moj ukus to je preveliko i pretesko ali ako tebi ne smeta i ako neces da ga nosis okolo onda je to prava stvar za tebe.

znaci cena je dobra kao sto sam i sam pretpostavio.Ne,necu ga mnogo nositi,tako da tezina i glomaznost ne bi bila neki problem.
Uopsteno,primetio sam da su (barem u ovoj radnji u Italiji) acer-ovi notebook-ovi dosta jeftini.Recimo,hp ekvivalentna kofiguracija ovoj gore navedenoj je mnoooogo skuplja.Govori li to da je acer losa kupovina?Sada imam acer aspire i zadovoljan sam njime,ali kakva su vasa iskustva? Ipak mislim da cu se odluciti da uzmem comp.

pazi, to uopste nije toliko niska cena da treba da ti probudi sumnju. btw, ja o aceru mislim sve najbolje.
pogledaj ovu konfiguraciju (sonoma) iz Becha i oduzmi 12% i dobices cca. 1320 eura

Prilozi

• sony.jpg
    sony.jpg
    117.9 KB · Pregleda: 76
pa sto jes jes.Jos je ta konfiguracija bolja od ove koju sam ja naveo.Ali je i skuplja za nekih 300e sto za moj budzet nije nikako zanemarljivo.Ipak,sony je sony.Najvise me je obradovalo da nisam jedini koji ima dobre misljenje o ACER-u,kojinudi dosta za pristojnu cenu (opet je ovo moje subjektivno misljenje)

Nazad
Vrh Dno