Šta je novo?

Sta mislite o nikonu L10?

persys

Čuven
Učlanjen(a)
27.09.2002
Poena
604
Sta mislite o nikonu L10?
Da li vredi te pare ili treba dati nesto vise za L11?

ja sam preneki dan dobio na poklon nikon l11 i bogu ti reci da pravi jako dobre fotke sobzirom koliko kosta ,cak sam uperedjivao slike sa canon 610 i mogu slobodno da kazem da nikon nezaostaje uopste po kvalitetu,jako sam se izneadio kad sam video da su slike extra cak su slike pod blicem i bolje nego kod kanona,jedino sto kanon ima rotirajuci displej i jos silna podesavanja koja retko ko i koristi i plus je duplo skuplji a ne dobijas nista sem gomilu bezpotrbinih opcija ,uzmi nikon l11 bices jako zadovoljan

Poslednja izmena:
Zolabg, ni od jednog proizvođača aparata nisu SVI modeli dobri. A pogotovo ne vrede svi para koliko koštaju. Da ne pričamo sada kada se novi modeli izbacuju forsirano na mesečnom nivou.

Poruke kao tvoje treba brisati sa foruma.

Zolabg, nemoj tako da se ponasas. Ovde si od skoro i ne poznajes Driverov stav po pitanju aparata (a sa stavom da Canon spada u najisplativije DSLR-ove, a Fuji sa par modela (s6500 i F30/31/20) u najisplativije kompakte i prosumere se i ja slazem). Nije on toliko zadrt kao sto ti pokusavas sada da predstavis.

I nema sta da se ljutis kad ti se obrise takav post gde licno i neargumentovano prozivas. I ovaj moj post ce biti obrisan, ja znam to i UOPSTE se ne bunim, jer nema veze sa temom (i treba da bude obrisan).

Znaci, ubuduce, ako zelis da diskutujes na neku temu - samo argumentovano. Izjave tipa - "on je kanondzija", "on je nikondzija", "on je fudzijevac" ostavi za razgovore tipa "moj tata je jaci od tvog", a takvim razgovorima nije mesto na Bench-u.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Poslednja izmena:
i to sto kazes...:banana:
aaa,pa ti si canonovac pa zato to kazes hehehehe ,) :D :d

a ti brisi moje postove slobodno...

Ne znam da li mislish da sam ti obrisao post sluchajno ili shta, ali ako sam ga obrisao, to ne znachi da treba da ga ponovish, jer to se zove namerni spam/off/flame, i za to se dobijaju upozorenja na ovom forumu..

Naravno da to nema veze sa time shto ja u avataru imam Canona, jer ako pogledash po forumu, Canona cu najmanje hvaliti u kompakt klasi aparata, jer ni za Canon isto kao za Nikon ne moze da kazesh "dobar je zato shto je Canon/Nikon". Ne postoji brend koji je dobar u svim klasama.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno