Šta je novo?

Sta mi je sa HP 5150

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Zdravo, sutra mi istice garancija za stampac, ma vas molim za brz odgovor. Na stampacu je pocela da treperi ona srednja lampica u obliku kapljice narandzaste boje. Hp utili mi je prijavio da sa crnim kertridzom nesto nije u redu. Moze da se stampa samo ako se izvadi crni, njega vise i ne prepoznaje, samo je ostala slika da je mastilo na izmaku. Da li da se plasim, i jurim garanciju ili je to nestala boja, a to ce onda biti lako reseno.

mislim da je pod "B" - nestalo ti je boje...

Trebalo bi da je boja u pitanju tj. da ti se black kertridz ispraznio.

P.S. Cini mi se da treba da promenis godinu rodjenja, posto verovatno nisi rodjen 1994., a student si. :D

POZ :wave:

Uh, izgleda da je boja, samo da li je to provereno, niste rekli da li imate bas taj model stampaca.
Ma, jesam rodjen 94, a lazem vas za fax. :d

Ili je nestala boja ili se pokvario crni kertridz (meni se to desilo).

Imam upravo taj model štampača. Mislim da je ipak problem u kertridžu. Tojest, kupi novi ili recikliraj!

Pozdrav!!!

OK, sad cu da vidim...

Ako trepce lampica, i comp ne vidi kertridz, definitivno je problem u njemu. Ili je crkla elektronika, ili su se zaprljali kontakti. Izvadi kertridz, obrisi kontakte sa malo alkohola, prosusi i vrati. Ako i dalje trepce, kertridz je umro :(
Kad nestane boje, lampica samo svetli, ali stampa i dalje (dok ima boje, naravno).

Sad, cu da vidim da ih obrisem, jel moze da se desi da ode i elektronika i na stampacu, a ne samo ne kertridzu? To ne bi valjalo nikako! Ajde, kertridz kosta nov oko 18 evra. To se da preboleti.

Na stampacu i nema toliko mnogo, kod hp-a je sve sto radi posao nagurano na kertridz, nema muke oko trazenja glave kad crkne :)
Inace, za 5150 pasuju i oni manji kertridzi, 27 i 28 ako se ne varam, samo imaju upola manje mastila... Sto i nije problem, ako planiras da dolivas.

27,28 kazes? Kertridz je definitivno crkao, a iz servisa kazu da nema garancije na kertridze, tako da se bacam na jurenje drugog. Ima li neko preporuku gde ima da se uzme, mrzi me da se cimam po firmama sada u vreme ispita!

Cudno! I meni se isto desilo. Kada se istrosio crni kertridz, crkao je, nije mogao da se refiluje! Kao da su ga napravili za jednokratnu upotrebu. Isti model stampaca je u pitanju!

Meni je otpala glava posle 6 meseci sa crnog ali je refilovan jedno X puta

Laza je napisao(la):
Cudno! I meni se isto desilo. Kada se istrosio crni kertridz, crkao je, nije mogao da se refiluje! Kao da su ga napravili za jednokratnu upotrebu. Isti model stampaca je u pitanju!
Pa otprilike kao! Mom ortaku se istrosila boja ali mu je kertridz ziv i zdrav!
Bog zna sta je u pitanju, mozda neki fabricki bug, ja stvarno nisam maltretirao stampac, nisam ga cak ni refilovao.

Poslednja izmena:
Vrh Dno