Šta je novo?

Sta kupiti?

DjuRaSiN

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
619
Otkad sam pre nedelju dana prodao 7610 ne mogu da odlucim koji fon da pazarim pa reko aj da vam se obratim sa par reci.
Znaci izgled telefona mi je veoma bitan,ali opet ukusi su razliciti.Bitno mi je da baterija drzi bar 2 dana,po mogucstvu 1 mpx cam,bar 64mb i da ne bude bas cigla kao E 1000 :d :d :d

P.S.Nije mi bitno da li je na preklop,slyde ili obican fon,dajte ljudi neki predlog i pomagajte.A da zaboravi da kazem koliko para bi dao,pa recimo max do 180 ojra
Pozdrav

Bunovan je napisao(la):
Pogledaj 3230,mada bih ja uvek uzeo mpx220(ludilo telefon :d )
3230 mi je......ne znam ni sam kako da objasnim.Mozda imam odbojnost prema njemu zato sto ga moja devojka nosi pa sam ga klasifikovao u zenske telefone :D :D :D
Razmisljao da sam o mpx220,po specifikaciji je extra,iskreno nisam ga video do sad uzivo sto ce biti promenjeno u subotu ali se plasim do mi ne svidi vizuelno.*** ne mogu da nosim fon koji mi se ne svidja estetski ma koliko on dobar bio,a 6630 sam izbacio iz konkurencije jer mnogo ljudi oko mene ga nosi a i iskreno gadan mi je :D :D :D
E da zaboravi da pitam.Kakav je mpx 220 sto se tice flat kabla,znam da u principu svi telefoni na preklop imaju tu boljku?

Ma na kraju cu ja da popizdim i da kupim D 500 :cigar:

Poslednja izmena:
Ne znam ni sam koliko sam telefona izmenjao i mpx220 je jedini sa kojim sam se odusevio.Ako nisi zahtevan po pitanju kamere-sve preporuke!

P.S.Nisam cuo da je neko imao problem sa flat kablom.

DjuRaSiN je napisao(la):
Ma na kraju cu ja da popizdim i da kupim D 500 :cigar:
Nemoj d500.Fon je tezak shit!
Mpx ima bolji mp3 koji moze da radi i u pozadini,ne brljavi,smartphone je,prima mini SD kartice...
d500 ima bolji displej i kameru.

Ti odluci.

Meni je licno lepsa motorola,mada o ukusima...

Ripper je napisao(la):
Sa sa D600 puunoo zadovoljan! Jedino što baterija ode dok kažeš keks al bože moj... :)
Uzeo ja na kraju D500 ali zbog varijante da ga za mesec dana uz doplatu od 30 evra zamenim za D600 :D :D :D
Jel zna neko kako na Samsungu proveriti starost telefona kao kod Nokie?

*#8999*8378#
Ovo bi trebalo da je sifra za D500,ako se dobro secam,davno bese,udjes u servisni meni i sve vidis sto te zanima o telefonu!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
*#8999*8378#
Ovo bi trebalo da je sifra za D500,ako se dobro secam,davno bese,udjes u servisni meni i sve vidis sto te zanima o telefonu!
Pozdrav ,)
Au sta sve tamo ima,ali nikako da pronadjem gde mu gledam ukupne minute.Pronasao sam gde pise kad je napravljen ali ovo jok

I kako da AMR zvuk postavim kao zvono?Svaki put kad prebacim AMR fon mi ga direktno baca u Voice list odakle ne mogu da ga postavim kao zvono.Pomagajte :wall: :wall: :wall:

Vrh Dno