Šta je novo?

Sta Kupiti???

Vlada_PA

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
309
Imam 150EUR ako je potrebno da se doda jos 10-20EUR , nije problem dodacu samo da kupim nesto sto valja

imam Ati 9600Pro i takvo je ****** da je to neverovatno zato hocu sto pre da menjam i molim vas za pomoc da mi date neki savet sta da kupim najbolje za 150-160-170 EUR.

Napomena - meni treba nesto sto ce da jede igre ove sve nove

sta mislite sta bih bilo resenje ali dobro....?

Vlada_PA je napisao(la):
Imam 150EUR ako je potrebno da se doda jos 10-20EUR , nije problem dodacu samo da kupim nesto sto valja

imam Ati 9600Pro i takvo je ****** da je to neverovatno zato hocu sto pre da menjam i molim vas za pomoc da mi date neki savet sta da kupim najbolje za 150-160-170 EUR.

Napomena - meni treba nesto sto ce da jede igre ove sve nove

sta mislite sta bih bilo resenje ali dobro....?

Bogami tesko za te pare da ce da "jede" igre 😀

Mislim da za te pare ne mozes da dobijes mnogo bolju karticu.

Dodaj jos malo (bar za X800) 😉

Poslednja izmena:
6600gt

Ako hocesh bash da "jede igrice" u bukvalnom smislu, na ultrahigh podeshavanjima u 1280x1024 rez. ili vecim, trebala bi ti josh neka za 100 evra pa nadalje jacha kartica...
Sa nekom finom 6600 gt extreme verzijom, koju ti se najvishe mozda i isplati da uzmesh za te pare (ne znam kolko tachno koshta), moze ti prilichno fino sve i raditi, plus da ne pomishljash da igrash najnovije igrice bez min 1Gb rama ako ne zelish da ti secka... 🙂

Poslednja izmena:
Pa x800gto jeste brza, a pogotovo jer nema najnovije shadere 3.0, ali zato ce ti mozda igre lepshe izgledati sa 6600gt. Potrazi extreme varijantu... to su fabrichki overklokovane kartice koje su josh brze od obichnih gt verzija ali i malo skuplje...
Kod raznih firmi razlichito ih nazivaju, imash extreme, ultra, turbo...
E sad josh neshto, obrati paznju i na to da li je kartica agp ili pci, da se ne zavarash ako naletish na pci jer su one obichno malko jeftinije a tebi treba agp...

ne isplati se uzimati klokovane verzije 6600GT jer nisu brze koliko su skuplje...
u pravu su, X800GTO neces naci u AGP verziji, to sam prevideo, zato ces morati da se zadovoljis sa 6600GT. preporuka za Gigabyte koja ima fabricki memoriju setovanu na 1000Mhz, dok ostale 6600GT AGP imaju 900Mhz za memoriju.

sale prdez je napisao(la):
ne isplati se uzimati klokovane verzije 6600GT jer nisu brze koliko su skuplje...
u pravu su, X800GTO neces naci u AGP verziji, to sam prevideo, zato ces morati da se zadovoljis sa 6600GT. preporuka za Gigabyte koja ima fabricki memoriju setovanu na 1000Mhz, dok ostale 6600GT AGP imaju 900Mhz za memoriju.

Ko kaze da ne moze da se nadje X800gto u Agp verziji.
Nisi trazio na pravome mestu 😉

DjoleNS je napisao(la):
Sa nekom finom 6600 gt extreme verzijom, koju ti se najvishe mozda i isplati da uzmesh za te pare (ne znam kolko tachno koshta), moze ti prilichno fino sve i raditi...

Uh, ala ti je savjet! :trust:
Evo i zasto: Razlika u cijeni je oko 30+ eura, a koliko je % brza ta "Extreme"??? Vecina 6600GT ide na 520-550MHz za GPU i 1000-1100MHz za memoriju. Taj Leadtek 6600GT Extreme(koji je PCI-E, a nemam pojma ima li i "Extreme" za AGP!) je fabricki o/c na 550/1120MHz (ako se dobro sjecam). Ako uporedis iskustva ljudi ovde na forumu koji imaju neku 6600GT (tj. koliko mogu da o/c kartu), sam izvuci zakljucke. Tih "30+" eura se moze potrositi na pametniji nacin.

@Vlada_PA
Ja bi uzeo najjeftiniju 6600GT koju nadjem u ponudi!

P.S. Eno imas jednu u "malim oglasima" za 130eura, pa ti vidi (doduse polovna, ali ako se ne gadis na polovne stvari...)

momci mucite me bre sada

em sto sikili kaze da x800gto ima u agp verziji a em sto mi crossfire kaze sada d auzmem najjeftiniju 6600

sada stvarno ne znam a jos tek kada s ne razumes onda ti dodje da se ubijes....

Vlada_PA je napisao(la):
momci mucite me bre sada

em sto sikili kaze da x800gto ima u agp verziji a em sto mi crossfire kaze sada d auzmem najjeftiniju 6600

sada stvarno ne znam a jos tek kada s ne razumes onda ti dodje da se ubijes....

Najjeftiniju 6600GT, da ne bude zabune!
To bi ja uradio i ustedio nesto parica za npr. napajanje.
:wave:

Још један глас за 6600gt и што је још важније њега ћеш сигурно наћи што се за X800gto не може рећи.

i ja sam mislio da X800GTO ne moze da se nadje AGP, ali me je sikili demantovao. neka sad kaze gde kod nas ima ta karta, a ako se ispostavi da je nema, onda definitivno 6600GT, i to po mogucstvu Gigabyte zbog kloka za memoriju od 1000Mhz.

Poslednja izmena:
Pardon, ti si samo potvrdio sto je rekao SilentDEX da X800gto postoji samo u pci-e varianti, a mozda sam ja pogresno shvatio 😀
Inace bila je da se kupi za 220€ kod nas, sto je dosta vise od love koje planira
da Vlada_PA da.
Inace je ovo potpis jednog od clanova bencha.
"Gigabyte 8IPE 1000-G, 2x512PC3200 Kingstone, Gigabyte X800gto"

Nazad
Vrh Dno