Šta je novo?

Sta kupiti!?

mikle

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
S' obzirom da "pravog" Teac-a trenutno nema na trzistu, zamolio bih za savet oko kupovine pisaca. Nesto mi se namecu ova dva modela:
- Asus 4012A i
- Lite-On 48246S

Sta Vi mislite?

PS Gde mogu ad procitam instrukcije kako se overklokuje CD-RW?
Pozdrav!

Prvo pa musko ! :D :beat:

Verovatno nisi svestan ako si prvi put dosao na ovaj forum, ali postavio si jedno od "naj popularnijih" pitanja, na koje je vec odgovoreno i diskutovano milion puta...

Pregledaj malo po Storage sobi i upotrebi search, sve je vec receno...

BTW, "pravog" Teac-a vise nece nikad ni biti na trzistu, ni nasem ni stranom, ta firma je prestala da proizvodi dobre uredjaje pre dosta dosta vremena...

Uzmi LiteOn-a ili Sony-a ako ne budes nasao ovog prvog.
Za overclock procitaj uputstvo sa ove stranice.

mikle je napisao(la):
S' obzirom da "pravog" Teac-a trenutno nema na trzistu, zamolio bih za savet oko kupovine pisaca. Nesto mi se namecu ova dva modela:
- Asus 4012A i
- Lite-On 48246S

Sta Vi mislite?

PS Gde mogu ad procitam instrukcije kako se overklokuje CD-RW?
Pozdrav!
Gde i za koliko ima taj ASUS ???

75 Evra full pack (audio kabl, jedan cd-w i jedan cd-rw..) :
011423910, 0638385758 Wintronic. Ja sam ga tamo pazario mada je verovatno negde i jeftiniji.

squpo, squpo, squpo... Koliko ja znam, najnoviji Liteon 52x je znacajno jeftiniji od toga...

mikle je napisao(la):
75 Evra full pack (audio kabl, jedan cd-w i jedan cd-rw..) :
011423910, 0638385758 Wintronic. Ja sam ga tamo pazario mada je verovatno negde i jeftiniji.
I ja sam nasao za 75 eu u NS (full pack). Samo sad jos cekam, mozda nadjem i brzeg ASUS-a.

A gde moze da se nadje 52x Lite-On. Moze i 48x/24xx/48x ?

Imas XLTR-48246S-02 CD Rewritable 48 x 24 x 48 IDE ZA 60.00 EU u www.pinsoft.co.yu Ovo je iz maloprodajnog cenovnika, samo jos da se nadje dge se to moze kupiti po maloprodajnoj ceni, jer kad su me poslali u njihovu "maloprodaju" kod Spensa cene su bile skoro duple u odnosu na to sto je bilo u njihovom cenovniku (maloprodajnom).

Pa ko zna, mozda ni ne ide na glavnu stranu, vec direkt forum... ima takvih, i ja znam jednog :wave;

Kad sam pitao da li se zna gde moze da se kupi mislio sam na Beograd, izvinjavam se.
Zvao Pinsoft maloprodaju, verovatno je na Spensu posto sam ja iz BGD-a i ne poznajem bas Novi Sad. Rekli su mi da trnutno nemaju 48246s, da ce ga imati uskoro i da je oko 65 E.

Koji CD-RW se trenutno kvalitetom izdvaja, naravno na nasem trzistu...
Cena? i gde ga ima?

Pinsoft... Na njihovom sajtu imas sa leve strane "prodajnu mrezu", tu izaberes grad, pa ti izbaci adresse u tvom slucaju za BG.

Nazad
Vrh Dno