Šta je novo?

Sta kupiti posle MX518

schnappy

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
200
Danas sam ubio njega, izgleda da zid nije za pacove...
Dakle, koji mis da uzmem posle mx518?

predji na nesto malo bolje, g500

Ja iskreno ne znam kako uspevate da ostetite te nogice, imao sam g5 nekoliko godina i nogice su ko nove bile a igram se poprilicno. Kupi g500 i uzivaj 🙂

Pretpostavljam vise volis speed podloge nego control pa zato, ja volim platnene i to sto sporije. Ako bi bas naslednika 518 onda uzmi g400, ako bi nesto bolje i jako slicno idi na g500, ako bi nesto, po meni najbolje za sad, idi na g700. Death Adder je malo veci mis i guli se lako.

Hm... Speed podloge su glatke podloge - sto manje trenja, control susta suprotnost.

ja sam posle mx510, trazio nesto slicnog oblika, ali sam hteo da probam neki drugi tabor, pa sam se opredelio za razer imperator 2012, i koristim ga vec par meseci bez problema. oblik je veoma slican, lepo lezi u ruci, tako da mogu slobodno da ti ga preporucim.

Brat i ja imamo g500 oko godinu i po i njemu je poceo bas cesto levi klik da klikce dva puta. Izgubio je garanciju pa je kupio nesto drugo. Meni je desni klik poceo da popusta.
Igram dosta pucacine i desni mi treba isto koliko i levi pa me izludi kad u sred pucnjave sidje sa nisana. Odneo sam ga u servis pa da vidim dal ce da uvaze garanciju.
Sada koristim ovaj njegov g500 i dodje mi da ga tresnem o zid koliko me nervira dupli levi klik, ali onda ne bih imao cime da se igram dok ne vidim sta je sa mojim :d

Dok lepo radi svaka preporuka, ali kako je brat negde citao, g500 ima problem da mu lako otkazu tasteri.

Ako mi poprave super, ako ne uvaze garanciju tj nadju da je po njima sve ok onda ne znam sta da uzmem. Dal opet ovaj pa da na godinu i nesto dajem 8k il koliko je ili da uzmem nesto drugo.

Ne, nisam jos nista uzeo. Najveci problem, da ako hocu nesto dobro uzeti, moram otici preko, jer tamo mogu d aprobam vise modela...
Trenutno sam izmedju G500, GameDias ZEUS i TT Level 10 Gaming Mouse - ovaj zadnji hebeno dobro izgleda samo mi se cini d aje scrol mali...
Probao sam Cyborg R.A.T 7 ne pase mi...

Mionix Avior je izgleda najbolji mis, ali ga nema kod nas. Ja sam nesto razmisljao o g500s i Razor taipan, ali prvo da sacekam da crkne g500. Popravili mi desni klik.

Nazad
Vrh Dno