Šta je novo?

Sta koristiti za DL mp3-ova sa net-a?

• Začetnik teme drdex
  • Datum pokretanja
D

drdex

Guest
Da li je WinMX jos uvek popularan ili je sada nesto nono u fazonu. Nisam davno nista skidao, pa cisto da se raspitam...

Ja koristim WinMX. Moze se naci u principu skoro sve... za bas retke stvari se treba malo vise potruditi/cekati i to je sve. Neku novu komercijalniju stvar ces uvek naci. A evo i npr. bas sam procitao da je pronadjen neki do sada neobjavljeni singl jaggera i lennona - odmah sam ukucao i skinuo...

Ja sam koristio winmx, ali preporodio sam se kad sam presao na Kazaa-u. Kao nekad napster. Nema cekanja kao kod winmx-a. Naravno pored Kazaa-e treba da skines i kazaa cheater koji ti dize rejting (on se inace povecava uploadovanjem fajlova).

Moja kombinacija je Kazaa lite 2 + kazaa cheater i sve radi besprekorno. Udri search po ovom forumu i naci ces adrese. Koliko se seacm neko se bunio da nova verzija 2.02 ili tako nesto ima nekih problema, ne secam se vise.

Prosto i jednostavno : na kaazi imas sve i ne treba ti nikakav drugi program....na WINMX-u mozes ceo zivot da cekas da dodjes na red..:cuss:
pozdrav

izvini.....ali ljen sam malo pegla mi trazit taj cheater...da me ne znate malo uputit gdje da idem da ga trazim.....ili slucajno direktan link :)

inace... sto se mene tiche...dao bi 100 sati neta na kazi.....za samo 10 sati na audiogalaxyju starom......smrc....smrc.....

Kazaa je trenutno najbolje resenje, skini lite[no adware] verziju odavde: www.k-lite.tk
Evo i cheatera u attachu.

Vrh Dno