Šta je novo?

Sta koristite od download manager-a?

Da li postoji DL Manager
kod kojeg se u Scheduleru može podesiti i brzina skidanja
Znači preko dana da skida ograničenom brzinom , a recimo posle ponoći da se prebaci na full
automatski

Internet Download Manager 5.11, super radi posao

Kod mene FlashGet 1.73 (pre svega zbog Rapidshare) i ekstenzija FlashGot za Firefox zavrsavaju posao.

Ranije FDM, ali pošto su za njega code tagovi na forumima nerešiva enigma morao sam da pređem na FlashGet.

flash get 1.92 + flashgot.

Radi FDM sa Rapidom, ali kako ubaciti linkove..? ;)

Da li postoji DL Manager
kod kojeg se u Scheduleru može podesiti i brzina skidanja
Znači preko dana da skida ograničenom brzinom , a recimo posle ponoći da se prebaci na full
automatski
šta bi sa ovim
izgleda da tako nešto ne postoji :S:
velika mana :smash:

Naravno da postoji, u FreeDownload manageru se moze podesiti brzina prenosa u odredjenom vremenskom intervalu, samo se u Sheduleru izabere Change Traffic Usage Mode, na Light, Medium ili Full (u Options se postavi koliko ce ti limiti biti) i izabere se vreme kada ce ogranicenje biti aktivno.

Firefox je zakon i njegov add-on DownThemAll.....

To se slazem, ali neka stara navika da moram da imam i FlashGet je jaca od mene:d.
Mada za manje fajlove pustim FF-ov Dl manager ili ako skidam nesto sa Rapida, nece preko Flashgeta.

Kako staviti fajlove u queue u FDM-u, da kad zavrsi jedan, pocne drugi DL ? Mozda nisam uocio tu opciju, ali sve sam pretrazio i nigde je nema. :crash:

FlashGet
Downthemall (extenzija za Firefox)

Takođe, probao sam i razne druge programe, i brisao ih sve posle 5min.

colt je napisao(la):
Kako staviti fajlove u queue u FDM-u, da kad zavrsi jedan, pocne drugi DL ? Mozda nisam uocio tu opciju, ali sve sam pretrazio i nigde je nema.

Treba li ti bolji razlog da obrišeš taj program i pređeš na nešto drugo..?

Ma dobar je FDM, ali sve nešto linijom većeg otpora.

ima li neki dl manager za linux a da radi sa rapidshareom ?

Nazad
Vrh Dno