Aha, znači mental note: stick to CRTCAR je napisao(la):Samo ste nesto prevideli... na CRT monitorima efekat tearing-a je prakticno jedva moguce primetiti, dok je na TFT-ovima itekako primetan.
I zato je u igrama na TFT monitorima "Vsync-on" apsolutno must!
Voodoo_NBGD je napisao(la):Aha, znači mental note: stick to CRT![]()
Ocigledno da nisi citao malo beyond3d, tamo gde pare uopste nisu problem ljudima ne pada na pamet da idu na TFT, a i razlozi su po onome sto sam proctao sasvim opravdani...Falcon je napisao(la):Ocigledno nisi igrao na "igrackim" monitorima (<= 8ms)![]()
Mare je napisao(la):Ocigledno da nisi citao malo beyond3d, tamo gde pare uopste nisu problem ljudima ne pada na pamet da idu na TFT, a i razlozi su po onome sto sam proctao sasvim opravdani...
za rad je naravno druga prica, ali za igre izgleda da je i dalj CRT najbolji...
ATI FAN je napisao(la):Da li si se ikada igrao na TFT monitoru... Ja imam 930bf (4ms), nema ghostovanja nikada, a da ne pricam koji kvalitet slike pruza u odnosu na neki crt monitor... CRT monitori ce uskoro totalno nestati, sa drasticnim padom cene tft monitora koji se izgleda nastavlja...
Na nekom jacem ne, gledam u TFT 4-5 dana u nedelji vec 3 semstra na faxu i super je za rad, ne znam kakvi su u igrama, toga tamo nema... ali evo pa i sami malo pogledajte...ATI FAN je napisao(la):Da li si se ikada igrao na TFT monitoru... Ja imam 930bf (4ms), nema ghostovanja nikada, a da ne pricam koji kvalitet slike pruza u odnosu na neki crt monitor... CRT monitori ce uskoro totalno nestati, sa drasticnim padom cene tft monitora koji se izgleda nastavlja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari