Šta je novo?

Sta je sad ovo?

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT4 Silver Elite, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Imam Vistu 64 i odjednom mi se pojavio sledeci problem. Ne radi mi desni klik/personalize ne radi mi ni desni klik na my computer tj properties. I sto je najvaznije ne radi mi control panel! Logicno pomislim zakacio sam neki spyware/virus. Skeniram Avirom premium - nista. Skeniram najnovijim KAV-om - nista. Skeniram adaware lavasoft pro nista. Spybot nista. Win Defender nista. Cim sam god skenirao system nista nije prijavilo!

Odradim format posle duzeg zezanja s ovim i na CISTI system problem se pojavi opet. Posle 2 sata normalnog rada. pff

ajde ljudi mora da zna neko

A šta kaže drugi mišonja?

ja sam imao problem sa nekom nemackom igrom koja instalira onaj prokleti driver (tages ili neka slicna protekcija bese) dok ga nisam izbacio, klik na desni taster misao dovodio je do pucanja explorer-a, e sad se nesecam koji sam program koristio da bi uklonio napasti koje su se podvukle na desktop kad kliknem desni klik...

i meni se isto to dogodilo , mislim nije hteo da mi pokrene control panel . tacnije on otvori taj prozor , koji bude ceo beo i nakon 20ak sekundi ga sam ugasi .
Reinstalirao sam Vistu x64 i poceo laganica da instaliram programe .
I za neverovati je da mi se sve to desavalo nakon instalacije Eusing Free registry cleanera . Sada ga nisam instalirao i sve radi ok
Moj savet je reinstalacija , pa lagano sa instalacijom osnovnih programa
Mislim , ni sam ne znam sta je tacan uzrok posto sam laik ali se nadam da ce ti ovo koliko toliko pomoci

Poslednja izmena:
i meni se isto to dogodilo , mislim nije hteo da mi pokrene control panel . tacnije on otvori taj prozor , koji bude ceo beo i nakon 20ak sekundi ga sam ugasi .
Restartovao sam Vistu x64 i poceo laganica da instaliram programe .
I za neverovati je da mi se sve to desavalo nakon instalacije Eusing Free registry cleanera . Sada ga nisam instalirao i sve radi ok
Moj savet je reinstalacija , pa lagano sa instalacijom osnovnih;)ograma
Mislim , ni sam ne znam sta je tacan uzrok posto sam laik ali se nadam da ce ti ovo koliko toliko pomoci

Hah bice da je stvarno Eusing Free Registry :) Njega sam imao dok mi se desavao problem sad zaboravih da ga instaliram i sve funkcionise ok

Nazad
Vrh Dno