Šta je novo?

sta je sa SEND COMP-om?

Sada vecina firmi drzi 'beli' lager, i rade svu robu potpuno legalno, malo njih ima i 'crni'.

I? Sta se ispostavilo? Jesu li stvarno samo bili na godisnjem?

Sta bi sa ovom pricom na kraju?

E aj nemojte pljuvati po likovima tek tako momci su skroz OK to sto niko od njih necita Bench forum neznaci da su prevaranti, javili su se svima od kojih su imali brojeve telefona a evo i njihovih brojeva telefona pa vi koji imate garancije kod njih javite se u slucaju potrebe i trazite Saleta 011/3544544 ili 063/278094

Pozdrav Svima

Ne pljujem ja po njima, nego reko' da vidim da li rade jer su oni jedna od veoma retkih firmi u BG koji su imali Zalmana za graficke...

evo ... kolko sam onda bio u neverici da se desilo to shto se desilo ... sada sam u neverici da se opet desilo to shto se desilo ... naime razmena mi je dao broj telefona jednog od momaka koji su radili tamo ... i momak je rekao da dodjem po tv tuner ... da je tamo vec dva meseca i da nisu imali moj broj pa nisu mogli da me zovu ...

zaista sam veoma prijatno iznenadjen ovim dogadjajem ne sa materijalne strane vec sa one strane chovechnosti i poshtenja ... iako se nisam javio dva meseca momci su karticu chuvali ... zaista je lepo znati da takvi ljudi josh postoje ... svaka cast momci!

Razmena je napisao(la):
E aj nemojte pljuvati po likovima tek tako momci su skroz OK to sto niko od njih necita Bench forum neznaci da su prevaranti, javili su se svima od kojih su imali brojeve telefona a evo i njihovih brojeva telefona pa vi koji imate garancije kod njih javite se u slucaju potrebe i trazite Saleta 011/3544544 ili 063/278094

Pozdrav Svima

i niko zaista nije pljuvao po njima ako pazljivije prochitash postove ... samo smo bili iznervirani glupim sistemom koji nas u ovom sluchaju nikako nije zashtitio ...

Pazljivije procitao :) izvinjavam se lose sam skontao u svakom slucaju imate njihove telefone pa im se javite tj. kome treba

Drugar je je dobio nov Vaio slicne konfiguracije umesto polovnog Acer-a koji je bio kod njih na reklamaciji (ispostavilo se da je bio prljav ventilator). Dakle, prilicno posteno.

Nazad
Vrh Dno