Šta je novo?

Sta je sa ovim veratom u zadnje vreme?

apolon je napisao(la):
Samo podizanje slusalice (ako si mislio bukvalno) se ne obracunava, ali ocigledno postoji veliki broj ljudi koji koristi verat a ima problem sa naplacivanjem po jednog impulsa za uspostavljanje veze bez konektovanja (sto je mesecno izmedju 100-200 dinara). Ne znam da li je to zbog neispravnih modema, ali ih svakako treba pitati zasto se to desava.
Nisam mislio na moje podizanje slusalice, nego na onoga koga zovem, u ovom slucaju to je neki od pokvarenih Veratovih modema... Nego i pored toga sto bespotrebno bacamo pare, ta pojava itekako nervira. Zato jos jednom pitam ako ima raspolozenih neka se jave pa da organizujemo nesto...

Isti problem sam imao i na beotelu i sc netu. U jednom trenutku im poludi access server i jednostavno svi pokusaji logovanja se zavrsavaju gore navedenim porukama - tako da nije samo do verata - i ostali provajderi imaju isti problem. Ili svi koriste slican software/hardware ili to ima veze sa nasim centralama ...

@Shone190 odakle ti ta ideja???

Pa listing i ja dobijam beplatno, a majka moje devojke ne radi u telekomu, sta vise, ne znam nikoga ko radi u telekomu :mrgreen:
Salu na stranu, centrala mi je na 3xxxxxx, i u posti u pohorskoj u Novom Beogradu dobijam listing besplatno svakog meseca, bez cekanja (samo treba da ode tamo vlasnik telefonskog broja). Ne znam da li je svuda tako...

Ma covece, upravo onako kako sam napisao. Nigde nema ni u racunu upisana takva usluga (osim toga sve to je lepo napisano i istaknuto je na oglasnoj tabli u posti). Ljudi stalno dolaze i uzimaju listing. Ne razumem sta mudrujes... :?

Koliko ja znam listing moze da se plati (40-ak dinara) i da ti dodje uz telefonski racun (naravno samo na digitalnim centralama), a za tu opciju da odem u postu kao vlasnik telefonskog broja nisam znao.
APOLON-u reci mi da li tvoj listing ima cele brojeve ili samo prve cetiri cifre kao kod mene, pa moram da "nagadjam" koji je broj u pitanju?
Pozdrav!

shone190 je napisao(la):
Koliko ja znam listing moze da se plati (40-ak dinara) i da ti dodje uz telefonski racun (naravno samo na digitalnim centralama), a za tu opciju da odem u postu kao vlasnik telefonskog broja nisam znao.
APOLON-u reci mi da li tvoj listing ima cele brojeve ili samo prve cetiri cifre kao kod mene, pa moram da "nagadjam" koji je broj u pitanju?
Pozdrav!

Lista ima pet kolona: 1) datum poziva; 2) pozvani broj, kompletan, ukljucujuci i lokalne pozive; 3) vreme pocetka razgovora; 4) vreme zavrsetka razgovora; 5) Broj utrosenih impulsa.
To kod mene izadje devadesetak listova A4 formata (ne zanm kako im se iplati samo ovoliki papir, koji kod mene zavrsi u stampacu za probu, jer ima jednu cistu belu stranicu), ali da je besplatno, besplatno je. cheers

Jesi li siguran da ti racun nije povecan za 40-ak dinara? Malo mi je cudno da ti daju dzaba!
Pozdrav!

Ma siguran sam, ali tacno je da su ranije naplacivali. Ko "pripada" posti u pohorskoj moze i sam da proveri...

Ima na sajtu http://www.telekom.yu/ usluga koju su skoro uveli "Moj R@cun" gde mozete da pogledate svoj listing(prvo se prijavite na sajtu a onda vam na kucu stigne password za vas racun,i posle mozete na sajtu da proveravate racun...)
A sto se Verata tice meni je lik sa tehnicke podrske rekao da WindowsXP kao sistem ne valja(?) i da se desava da iako se ja otkacim sa veze njihov sistem me i dalje vidi kao da sam na vezi,pa zato ne mogu ponovo da se prikacim(naravno ja se otkacim posle par minuta jer nijedan link ne radi)...Rekao mi je da probam za 15-ak minuta a ako ne uspem(bilo je oko 18h) da nazalost moram da cekam sledece jutro dok njihov administrator ne dodje na posao (?!?)....
Dakle o kakvoj mi usluzi da pricamo kada covek sa tehnicke podrske prica ovako :(
Inace ja sam sa Beotela (6godina) presao u septembru na Verat i zadovoljniji sam jer me redovno kaci na 52000 a mogu da citam mail sa Beotela-a glavni razlog je ipak cena...
Pozdrav svima Sale

Ovo zadnjih dana je sve gore i gore... ali bas nista ne valja...

Do sada nisam imao nekih ozbiljnijih primedbi, ali kako vreme ide usluga im je sve gora i gora.
Najgore je sto im se broj ulaznih linija ne menja, tako da sada na kacenje posle 21h mogu da zaboravim.

Zanmiljivo je da su meni bili bolji kada me je sat vremena koštao oko 6 dinara (prošli mesec) nego sada kada sam platio 12 dinara sat :(

Mada, kome se ne sviđa Verat, može slobodno da promeni provajdera. A da, niko nije tako jeftin! Doduše, Tehnicom nudi jeftiniji flat.

Nazad
Vrh Dno