Šta je novo?

sta je BULK??

vucko83

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
620
Da li neko zna sta je to BULK u nazivu kartice,
npr. Asus 7100 pro mx400........ i na kraju pise BULK?

To znaci da ces dobiti kartu u jednoj kesici bez kutije ,dobices jos drajverom i knjizicu.Neces takodje dobiti ni nvidine demoe.

apostol7 je napisao(la):
To znaci da ces dobiti kartu u jednoj kesici bez kutije ,dobices jos drajverom i knjizicu.Neces takodje dobiti ni nvidine demoe.

To je OEM pakovanje, koliko znam, mada mozda gresim?

Kod nas se koristi OEM, a napolju BULK naziv za prakticno isto pakovanje.

OEM - Original equipment manufacturer. Dakle, firme koje "grade" svoje PC racunare (i IBM i ove male domace). U principu, retail pakovanja (u kutiji sa svime) su namenjena za krajnjeg kupca kada kupuje komponentu, a ova OEM/Bulk pakovanja za firme za ugradnju (zato ni nema formulara za registraciju proizvoda, itd). E, sad, druga je stvar zasto se bulk pakovanja prodaju krajnjim kupcima - zbog nize cene.

Isto sto i white box kod atija - sirotinjsko pakovanje:) karta malo najlona i jedan cd sa (po pravilu) bajatim drajverima...

desifrovanje

Kad smo vec kod desifrovanja da li je
Asus 7100 pro /se/t GF2 mx400 64 Mb tv
isto sto i asus 7100 pro/t GF2 MX400 64 Mb TV out(tako je na asus sajtu).
Sta mu dodje ovo se?

Re: desifrovanje

vucko83 je napisao(la):
Kad smo vec kod desifrovanja da li je
Asus 7100 pro /se/t GF2 mx400 64 Mb tv
isto sto i asus 7100 pro/t GF2 MX400 64 Mb TV out(tako je na asus sajtu).
Sta mu dodje ovo se?
Na mom modelu (SE) memorija na 4.8ns i bez ventilatora na hladnjaku. A na pro memorija 4.5ns sa ventilatorom.
Cudno nigde nema SE modela na Asus sajtu. Predpostavljam da mu SE dodje po nasem drugo izdanje.

cudno

Nikako mi ne ulazi u glavu
Ja hocu da uzmem asus 7100 PRO/T GF2 MX400 tv out 64Mb.
Na sajtu asus za ovaj model pise da je memory bandwitdh 2.9 Gb/s i nista vise memorije i na slici se lepo vidi da ima ventilator.
O tom se modelu ni reci,a da jos bude gore u jednom opsisu u svetu kompjutera pise da je memorija 5 ns.Sad ko je ovde lud?
Jel ima jos neka caka oko ovih asusa,ne bih da se zeznem.

Ima velike cake.Uzeo sam istu graficku pre 3 meseca ali sa 32 mb memorije.Tu su me i zavrnuli.PAZI da memorija bude EliteMT , a ne etrontech jer se prva klokuje na 260mhz, a druga na ½samo½
240 mhz.Naravno , mislim na njen stabilan rad.Drugo i mom prijatelji su hteli da prodaju taj SE ,ali to je bio obican Mx (v7100)sa prelepljenom nalepnicom preko stampe na kojoj je pisalo v7100pro.....Fora,prodavci odjednom iznenadjeni:D
Inace kartica je odlicna sa perfektno ostrom slikom (kao ati) dobrim performansama i solidnim mogucnostima za klokovanje!!!

Obidjes nekoliko onih koji prodaju taj model kartice i traziz da je pogledas. Videces valjda koja je memorija. Samo na slikama sam video nekoliko modifikacija kartice V7100PRO/T.Prilikom kupovine u Novom Sadu nasao sam samo model koji posedujem V7100PRO/T/SE 32MB. Oznaka PRO ti je MX400 a T za TV-out. Barem ti je u Beogradu izbor veci.

Kako da na doticnoj kartici kada pustam na tv-out ne postoje oni borderi.Jel ima neki software????

Nazad
Vrh Dno