offtopic: To je oduvek tako bilo. Sta treba reci za 64bitne procesore. AMD ih je razradio a intel dosao na gotovo?starac je napisao(la):...nemojte zaboraviti da DDR2-ke sad ne bi ni bilo da nije bilo Intela. Znaci, neko je opet nesto razradio, a AMD je kao i obicno dosao na gotovo kad su brzine dosle na 667+ i cene pale na DDR2 == DDR1. Lako mu je sad da se qrchi.
Mitrovski Igor je napisao(la):offtopic: To je oduvek tako bilo. Sta treba reci za 64bitne procesore. AMD ih je razradio a intel dosao na gotovo?
Goxy je napisao(la):Kupio sam Gigabyte 7600GT Silent Pipe II sa 256 Mb DDR3, posto ovoj ATI X1800GTO nema niko u gradu. Zvao sam 1000 Firmi. Postoji u 2 do 3 firme (tu nemislim na ove 3 koje je Haime naveo) da se naruci za petak ili za sledecu nedelju) a cena je 22.000 domacih konvertivilnih jedinica, sto je preskupo. Imajuci u vidu da sam sa 6600Gt imao 2800 poena u 3D marku05, a sad imam 4901, mogu reci da je karta vrh, a Oblivion u Full detaljima radi kao zmaj.
Znaci 16.150 dinara za ovu kartu ili 22.000 za onu i jos da je cekam, mislim da sam izabrao bolje resenje, jedino sto sam se cimao celo jutru. Jedino sto je ovaj 7600Gt ogroman sa svim ovim nabudzenim hladnjacima na sebi.
Pitanje> Da li neko zna, posto nema ni na kutiji ni na uputstvu, koliko pipelinova ima ova karta?
Ако се не варам ово је твоја карта, кад те нешто занима везано за хардвер само потражи на bench-уGoxy je napisao(la):Kupio sam Gigabyte 7600GT Silent Pipe II sa 256 Mb DDR3, posto ovoj ATI X1800GTO nema niko u gradu. Zvao sam 1000 Firmi. Postoji u 2 do 3 firme (tu nemislim na ove 3 koje je Haime naveo) da se naruci za petak ili za sledecu nedelju) a cena je 22.000 domacih konvertivilnih jedinica, sto je preskupo. Imajuci u vidu da sam sa 6600Gt imao 2800 poena u 3D marku05, a sad imam 4901, mogu reci da je karta vrh, a Oblivion u Full detaljima radi kao zmaj.
Znaci 16.150 dinara za ovu kartu ili 22.000 za onu i jos da je cekam, mislim da sam izabrao bolje resenje, jedino sto sam se cimao celo jutru. Jedino sto je ovaj 7600Gt ogroman sa svim ovim nabudzenim hladnjacima na sebi.
Pitanje> Da li neko zna, posto nema ni na kutiji ni na uputstvu, koliko pipelinova ima ova karta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari