Kratko i jasno :eye:Neo_Matrix je napisao(la):Ja vise volim intel-a, a AMD, nevolim ni malo, ali moram da priznam da je Barton dobar procesor, nije kao intel, ali je ok. A kad ga uporedim sa celeronom, onda celeron tu nema sta da trazi tako da savetujem Bartona...
Poz.
aske je napisao(la):Razmisljam se izmedju intel clerona 2.4 ghz i amd 2.5+barton
Sta je po vama bolje
Neo_Matrix je napisao(la):XAXAXA, dobices solidan procesor, a neces ustedeti jer su sa cenom tu negde, cak je Barton i koji evro skuplji...
Poz.
nesharm je napisao(la):P.S. ... Mnogo veci problem su nekvalitetni primerci ploca ...
deka je napisao(la):Barton 2500+ je bolji i od Intela na 2.4, a ne od osakacenog Celerona. Pih, muka mi je i kad ga spomenem.
apsolutno u pravu!!deka je napisao(la):Barton 2500+ je bolji i od Intela na 2.4, a ne od osakacenog Celerona. Pih, muka mi je i kad ga spomenem.
Posto je ovo prepucavanje ciji je bolji, veci...ToxiC je napisao(la):...
ne stvarno ne razumem ljude koji i dan danas kupuju Celerone??? :eye:
pa da li bi se neko odlucio da kupi Duron :beat:
da li Intel ili Athlon to je sad stvarno stvar ukusa i dzepa ali nikako Celeron!!!
GuruDexx je napisao(la):Barton definitivno
kaze se finansijski!aske je napisao(la):financiski kratak
Pozdrav
EPOX 8RDA+, ABIT NF7aske je napisao(la):za kucnu upotrebu a posto sam financiski kratak izbor moram da svedem na ova dva procesora jer da imam para nebih se dvoumio kupio bih pravog INTEL P4 ipak su bez premca a u ovom slucaju izgleda da cu ipak morati da promenim tabor i kupim bartona ,interesujeme misljenje koja je nForce2 ploca dobra do 90 evrica
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari