Šta je novo?

sta ima novog od frp/rpg

• Začetnik teme Začetnik teme CHuPa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CHuPa

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
609
bilo fantazija bilo future

zadnje igrao bards tale
san anderas
kotor2

nest oza preporuku

moze i online

poz

Uskoro treba da se pojavi Dugeon Siege II (16 avgust, ako imas vremena da se strpis malo 🙂

Takodje vidi na www.actiontrip.com, pa na release dates sta ima novo od igara...

Dungeon Siege nije rpg

Pojavio se FENOMENALNI Metal Heart Replicant's Rampage, pre koji dan. Odlican je!

@CHuPa
je si igrao sve od starijih frp/rpg-ova?
ako nisi imas podosta toga, a za neki dobar naslov ce se malko pricekati!
uskoro ce Oblivion (IV deo Elder Scrolla) a posle toga poslastica NWN2 (za sve ostale, nerviram Filipenka 😀) 🙂

Probaj Boiling Point:Road to Hell. Pucacina sa dovoljno RPG elemenata. Jedna od najboljih stvari ove godine (ne dozvoli da te smori glupi intro).

Poslednja izmena:
Sto bih se ja nervirao kad ja te laganice poput nwn2 opusteno maznjavam za dezert nakon glavnog jela, npr. ES4 Oblivion. Kao lagani aperitiv ce posluziti Quake 4 :smoke:

Nego dosta zayebancije. Je li jos neko probao Metal heart? Meni ovako na prvu deluje sjajno, bas me zanimaju vasi utisci, posebno matorih snaga jerbo nekako budi filing starih hitova...
P.S. borba potezna => matorani, ne bojte se :d 🙂

Ako neko slučajno nije probao Arcanum ili Gothic serijal, obavezno neka proba. I da, ko ima pare - WoW.

waiting for oblivion.

A sta je sa Guild Wars-om ?? A ??

pTomic je napisao(la):
A sta je sa Guild Wars-om ?? A ??
nista, odlicna igra i treba da je kupi da bi je igrao 🙂
ima podosta "ostalih" igara za igranje 😀

Pa i nije mnogo dati 2000 za Guild Wars jer se posle neplaca igranje na online serverima kao u vecini ostalih mmorpgeova

Ja upravo igram Fallout 2, ako nisi ( sto je malo verovatno ) obavezno nabavi...

@Filipenko:
Cuo sam da je Metalheart odlican ali treba sacekati patch, ima nekih bugova koji bas iritiraju... I prvi utisci na nekim forumima su da neki skillovi nisu dovoljno jasno odradjeni, sve u svemu ja cu sacekati patch.
To su utisci sa stranih foruma, stvarno bi bilo lepo kada bi neko odavde rekao par reci

[edit]
Link za vise informacija:
http://www.metalheart.ru/forumen/

Poslednja izmena:
@toxic

elder scrolls samo original, nastavke nisam
nwn2 cekam da izadje

@dakis

arcanum je super igra
gothic mi je vise tabacina , mnogo manje frp , ali ok

@ptomic

guild wars je online, trazi nekakvu vezu ka netu
ja je trenutno nemam, nabacuejm wireless, cim dodjem do veze
moze

poz

CHuPa je napisao(la):
guild wars je online, trazi nekakvu vezu ka netu
ja je trenutno nemam, nabacuejm wireless, cim dodjem do veze
moze
pa dobro, kada nabacis wireless, ja ti preporucujem tu igru! 🙂
jesi odigrao NWN, sa sve expanzijama?
preporuka je i da odigras morrowind sa obe expanzije 😉, ja je sada igram i odlicno mi je (thnx to Filipenko :wave: )

Poslednja izmena:
Prenecu te izraze zahvalnosti svom imperatoru Urielu Septimu kad se vratim u Cyrrodil 😀

Elem, ukoliko je gore doslo do zabune (mozda sam se ja lose izrazio) kad sam govorio o Metal Heartu nisam mislio na "ima najave da ce biti dobra" ili "cuo sam da je super", vec sam hteo da kazem da je imam i da je super 🙂 no zanimala su me i tudja misljenja.

Sto se bagova tice moram reci da nisam uocio nista (mada nisam mnogo igrao), mozda jedino sto ukoliko mi druzina trci, a ja skrolujem van ekrana oni pocinju da hodaju...
Zabusanti, traze da ih motrim :d

filipenko je napisao(la):
Prenecu te izraze zahvalnosti svom imperatoru Urielu Septimu kad se vratim u Cyrrodil 😀

Hahaha :d

@chupa
Obavezno uzmi expansion-e za morrovind (tribunal i bloodmoon). U tribunal-u je ispravljena gomila bagova, sređen je journal i najbitnije: Mournhold - City of light, city of magic :d Ogroman grad sa dosta toga skrivenog u njemu. Evo par hint-ova: meet Almalexia, mystery of Sotha Sil, sword of Nerevar, and many, many more 😀

Poslednja izmena:
Kada stiže Fable: The Lost Chapters. Verzija za box je dobila visoke ocene.
Qzma je u opisu igre Jade Empire rekao da se PC verzija radi i da je možemo očekivati krajem godine. 🙂

-dakis- je napisao(la):
Hahaha :d

@chupa
Obavezno uzmi expansion-e za morrovind (tribunal i bloodmoon). U tribunal-u je ispravljena gomila bagova, sređen je journal i najbitnije: Mournhold - City of light, city of magic :d Ogroman grad sa dosta toga skrivenog u njemu. Evo par hint-ova: meet Almalexia, mystery of Sotha Sil, sword of Nerevar, and many, many more 😀

nemam vremena za ES3+addons mnogo je veliki da ga igram izpocetka, nabavljam guild wars, cena mu je 2k dinara u exxtremeu ako se ne varam, tako da cu da ga probam (imam wireless dva meseca)

ako ima neko ko prodaje guild wars neka mi se javi na mail

ko voli akciju iz treceg lica neka proba Blade of Darkness. Igra je brutalna koljacina.
Sacrifice - strategija iz treceg lica odlicna i originalna

filipenko je napisao(la):
Pojavio se FENOMENALNI Metal Heart Replicant's Rampage, pre koji dan. Odlican je!
jel?
ja cuo od jednog lika da je igra zesce ******...cekam opis na netu...

Nazad
Vrh Dno