Šta je novo?

Sta igrate?

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Naslov sve kaze. Sta najvise igrate na android platformi odnosno android telefonima. Ja do skora nisam igrao nista. Imao par mozgalica dok cekam negde i to je to. Onda me je klinac zarazio sa Death Trigger koja je po meni vrh igra i mnogo me podseca na moj omiljeni Left 4 Dead. Ima li neki kvalitetan MMO za android?

Ja uglavnom sitne logicke i physics/stunt igrice, angry birds, sah (chess free), hill climb racing, temple run, vector.. obicno do pola h dnevno, graficki napucane igrice koje zahtevaju dosta truda na ekranu mobilnog me ne privlace.
Uglavnom, preporuka za ove koje sam naveo mada kapiram da su svima poznate.

Asphalt7, Pocket Tanks (са другом у школи:D), Temple Run2, Subway Surfers, Slagalica, Angry Birds, Jatpack Joyride, Defender2, Fruit Ninja, Vector... и да не набрајам више:p

Apsolutno nista i nikad.

Final Fantasy IX na Playstation emulatoru :)

Sitne igre zbog razonode i razbibrige.
Ne lozim se nesto na gejming na telefonu. Ipak vise volim da sednem za PC i igram kao besan. :)

Naslov sve kaze. Sta najvise igrate na android platformi odnosno android telefonima. Ja do skora nisam igrao nista. Imao par mozgalica dok cekam negde i to je to. Onda me je klinac zarazio sa Death Trigger koja je po meni vrh igra i mnogo me podseca na moj omiljeni Left 4 Dead. Ima li neki kvalitetan MMO za android?

Ima nekoliko MMO-a za Android, ja ih nisam igrao, ali korisnici ih pozitivno ocenjuju. Ima sada u principu svega, šutera, hack and slash, strategija, MOBA, novih i prerađenih starih igara, puno, puno igara koje koje su sasvim kvalitetne. Problem je što je solidno mučenje igrati ih na touchscreen-u, čak i kada se naviknem na kontrole i dalje je daleko udobnije igrati takve igre na PC-u. Zbog toga, kao što vidiš, većina uglavnom igra igre koje su prilagođene TS-u, igre gde vučeš prstima po ekranu i ne zahtevaju veliku preciznost, znači razne slagalice, jednostavne platforme, potezne RPG-ove, karte.

Igra koju ja ljuštim je Shadow Era, zanimljiva kartaška igra koja bi uskoro trebalo da dobije veliku ekspanziju sa 150 novih karata.

Jedva cekam Another World. Kakva jevto igra bila.

Retko igram igrice na telefonu, ali Another World sam 2 puta vec presao, pomalo se zezam preko ScummVM sa matorim poind&click igrama i ako naletim na neku mozgalicu ili igricu sa fizikom.

Evo od mene igre za preporuku :
ceramic destoyer
super stickman golf
8 ball pool

Bard's Tale trenutno, pre toga sam prešao Dead Space, osim toga Paint for Friends sa par drugara, a nisu loši ni Cut the Rope i Berzerk Ball 2.

Dead space igrao, fantastican dozivljaj kada se igra sa slusalicama, asphalt, nfsmw i hot pursuit, slagalica, angry birds, cut the rope,..... od svega toga trenutno igram samo vector :)

Vrh Dno