Šta je novo?

Sta igrate u posledje vreme?

Ali bukvalno :D

Omg.

PES 12 MP i ponovo sam uzeo da prelazim sniper: ghost warrior, jer sam se razocarao u sniper elite V2

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat :smoke: i vozam se u Alfa Romeo Giulietta-i guadrifoglio verde u SHIFT-u 2 ;)

Drago mi je da su dva vrhunska igraca @pilauda i @zmay batalili BF3!Mislio sam da je problem u meni kada sam prestao da igram,ali vidim da su i drugi primetili da nije vredna igranja i trosenja vremena!

Risen 2 i FIFA12 MP.

LoL, Titan Quest kao zagrevanje za D3 i poneku partiju Fife mp :)

Nažalost baš slabo igram igre, poslenje sto sam igrao i prešao je bf3( pre 2 meseca ) , pre 4 dana sam započeo cod 6 (svega par sati ) , ali zato sam juce igrao coop na ps3 lara croft and gardian of light, ne sećam se kad sam toliko uživao u igri poslednji put. Velika preporuka za igru!

Igram se samo sa zivcima, jer jos 6 i po dana je do izlaska Diabla 3.

World of Tanks
Street Fighter 4 ae
Street Fighter X Tekken od pre neki dan

Otkad je izašao samo BF3, pre njega WOT.

Blagi off topic: ne znam kako je kod vas ali ja već duže vremena nemam živaca da igram single player igre, skinem nešto, počnem da igram i batalim. Propustio sam dosta dobrih naslova ali jednostavno ne ide. A kad se sjetim kad sam kupio prvi put računar, po čitavu noć sam gulio i nije moglo da mi dosadi :)

BF3 MP i to uglavnom NOSAHAR CANALS TDM, LOTR Battle for Middle Earth 1, i Fritz 12 za strategijsko razmisljanje

Poslednja izmena:
Vrh Dno