Šta je novo?

Sta igrate u ove vrele dane?

BC2 ili BF2 :) za drugo i nemam vremena al imam nameru da u nekoj budućnosti probam zadnji CoD

CoDMW, The Secret of Monkey Island (Special Edition), Trine, a na čekanju su mi nedovršeni Mafia (neverovatno kako svakih par godina odigram po nekoliko nivoa ove fenomenalne igre:)), Mass Effect, GRID i Fallout 3.

A tu su Starcraft2 i uskoro Mafia 2. O Bože, toliko dobrih igara, tako malo slobodnog vremena :wall:

Heroes of Newerth, po običaju. Od juče i The Witcher EE.

Kakav je singularity? Ja poceo da skidam, nadam se da nije njesra, nesto mi oni protivnici deluju previse nabudzeno...?

Podseca malo na BioShock kada su u pitanju "biofizicke" mogucnosti lika kojeg vodis. Meni se svidela igra, drzala me sve vreme, prica je ok, samo sto je kratka igra.

Trenutno samo Starcraft 2 . :)

A od sledece nedelje planiram da krenem sa heavy modovanim Fallout 3 i po drugi put da obrnem Batman : AA .

Clive BArkers Undying, ne znam doslo mi.

Moz` da probate i Nosferatu: Wrath of Malachi, igra je mnooogo veci horor nego Undaying, a po meni i najscary igra ikad.

Pes 2010, nisam odavno igrao pa sam se uzeleo :p

World of Tanks :)

na čekanju je SC2, Gothic3 (poslednja trećina :d), Witcher EE (druga polovina :d), Dragon Age expanzija... Mass Effect 2...

Valjda ću da se vratim normalnim igrama kad WoT ode retail... :D

COD MW2, i sad, opet crysis warhead:p

Ja toliko slobodnog vremena imam čitavo leto ali nisam uspeo da pokrenem nijednu igru.
Pre neki dan sam reinstalirao win, stavio x64 napokon pa ću barem da probam da instaliram sve igre koje sam dosad igrao i neke nove čisto da vidim da li će mi možda bolje raditi sada kad imam celih 4GB, pošto mi čitav windows radi znatno brže na x64 (mada možda zato što je i svež).
Našao sam iso od Hawx-a i RE5 koje sam skinuo još kad su izašle ali nisam uopšte ni instalirao.
*** kakvo ne iskorišćavanje resursa koje posedujem, kad malo razmislim

Ponovo instalirah Half-Life 2 sa Epizodama. ***, kako je dobra igra. Mnogi je nesto pljuju ali meni su atmosfera, muzika i gameplay u igri nenadyebivi. Jedina non-RPG igra koju sam obrno vise puta. I jos cu je obrtati :D

Uglavnom sve igre koje imam sam presao :) TDU sam skinuo pre par nedelja, a njega igram samo kada mi je totalni smor, odvozim 2 trke i ... znaci, CS 1.6 (kad net to dozvoli), TDU, Mafia II demo, jako retko palim Krizu (presao je sigurno vec 5 puta), i GTA IV koji ce uskoro da leti iz masine... kad izadje full Mafia II :)

Edit: zaboravih da instaliram Anno 1404 i Civ IV :) Idem to da uradim :D

Poslednja izmena:
League of Legends, obavezno par 5v5 kad imam vremena.

Ne piši postove jedan za drugim, postoji Edit opcija!

Al su zivnuli nekromanseri thread-ova, auuu :d

4 godine! Ovo neki novi rekord?... :d

Nazad
Vrh Dno