Šta je novo?

Sta fali ovom TV-u?

bl00dz3r0

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2005
Poena
319
Nekako cena mi je jako sumnjiva za ovo sto navodno nudi:

http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09023673

-26" LCD ДИСПЛЕЈ
-HD READY
-РЕЗОЛУЦИЈА XGA 1366X768 ПИКСЕЛА
-ВИДЕОФОРМАТ: 480I(60HZ);480P(60HZ);576I(50HZ);576P(50HZ)
720I(50HZ);720P(60HZ);1080I(50HZ);1080P(60HZ)
-ТЕРМИНАЛИ:EURO SCART;RCA;COMPONENT;S-VHS;HDMI
-ХИПЕРБАНД ТЈУНЕР СА МЕМОРИЈОМ ЗА 100 КАНАЛА
-ДИМЕНЗИЈЕ (СА ПОСТОЉЕМ ) Ш/В/Д - 657ММ.Х525ММ.Х301ММ

Mislio sam ga samo za ps3. Koliko ja citam podrzava 1080P(60HZ) sto znaci rezu od 1920x1080 da li je to moguce za ovako male pare?

2) Kakav je ovo TV?
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09023396

Pa pise ti rezolucija 1366x768...

2. ne bih uzeo neo...

Nista ne fali tom TV-u. Sta vise, mozes Beko da kupis i to od 37" za slicne pare subotom u Eltimu!
Konkurencija je ogromna, srbi nemaju para, moraju cene da idu dole.

Otvoren je hrvatski Tehnomax, sutra ce i grci da otvore radnju tu kod Arene, bice zaista ogromna ponuda, a sve to na najmanjem i najsiromasnijem trzistu u evropi!

Ne zavaraj se to sto pise 1080P(60HZ) znaci da ce rezoluciju 1920x1080 ce prikazati to jest prilagoditi na svojih 1366x768 u principu to nekad i nije tako lose i ne primeti se neka razlika...pogotovo ako na tv dolazi hd signal... i ta rezolucija uopste nije losa za tu velicinu ekrana...(govorim iz iskustva) jedino sto tu trebas da obratis paznju jesu pored kvaliteta samog prijemnika (izrada i kvalitet ugradjenih delova) kvalitet prikazane slike cini mi se da koreanci imaju mnogo svetliju sliku i ihladnije boje u poredjenju sa evropskim markama...
2) slazem se sa Akkijem moj je brat kupio neo tv neki mali lcd mislim da je 20" jos ga nisam uzivo video on ga hvali ali..nesto mi ta marka ne uliva poverenje koliko ja imam informacije od pre par godina NEO je firma iz Bugarske za koju se tehnika sklapa u P.R.C...podeljena su misljenja o toj firmi...samo cu ti reci ovde u Britaniji niko nije cuo za NEO ali zato imamo Humax, Bush, Digifusion....ali i neke marke koje su poznatije po drugim stvarima a imaju i lcd tv kao...Wharfedale, POLAROID...
3) ipak biraj nesto sto bar znas gde ces se obratiti preko neta ako ti zatreba tehnicka podrska....

Poslednja izmena:
Ako ti treba samo za Ps3,zar nije bolje da uzmes neki monitor?

Otvoren je hrvatski Tehnomax, sutra ce i grci da otvore radnju tu kod Arene, bice zaista ogromna ponuda, a sve to na najmanjem i najsiromasnijem trzistu u evropi!

Ne bih se baš složio ni da smo najmanji, ni najsiromašniji. Sigurno svi ti koji otvaraju nove prodavnice imaju neki uvid u godišnji promet kod nas. Ne bi oni bacali pare bez veze ili otvarali radnje samo da bi imali još jednu više.
U svakom slučaju, što više konkurencije - to bolje.

Po mom skromnom misljenju, gresis ukoliko mislis da bi koriscenje TV iskljucivo za PS3 trebalo da ti olaksa posao i da ti za to treba losiji TV nego li za gledanje TV programa. TV program je na 60Hz a slika cesto i nije potpuno cista i na kablovskoj. PS3 ima izuzetnu grafiku, jako detaljnu i razlika izmedju loseg i dobrog TV uredjaja je ogromna. Uverio sam se u to igrajuci kod drugara PS2. Kada smo promenili TV, presli na neku Nokiu 73cm, iznenadili smo se.

Poz.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno