Šta je novo?

Sta dalje - upgrade?

BaneJ

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2005
Poena
319
Moja konfa je Bart 2500+, Gigabyte nf2 ddr400, 512+256 mb rama kingston ddr, radeon 9800pro, 80gb hd ...
CPU sam spustio mnozilac a povecao magistralu na 200Mhz i dodat + 5% voltage (bio je na defaultu oko 1900Mhz, sad je 200x10=2Ghz), AGP frekv. sam digao sa 66 na 75 cisto reda radi iako posle toga nisam primetio neki boljitak, memorija radi na defaultu 400Mhz. U principu zadovoljan sam kako sve to radi u programima i igricama - to mi je komp kuci pa se na njemu uglavnom igram, gledam filmove... ponekad radim i nesto pametno ali retko (na posu uglavnom sve zavrsim pa ne moram da nosim kuci). Elem pitanje je sledece - memorija mi je na 400Mhz, da li cu imati nekog vidljivog boljitka od bolje memorije ili budzenja postojece. U principu ne zanimaju me neki procenti - 2%, 5% ili 10% - vec da li ima nekih boljitaka u igricama koje su memorijski zahtevne.

neces imati nekog znacajnijeg boljitka sto se tice memorije, tj. ne vredi je menjati (ako si mislio samo mju da menjas)

takodje bih ti preporucio da vratis AGP frekvenciju na 66MHz - nikakve koristi nemas od 75Mhz, samo ostecujes karticu.

Poz!

Vrh Dno