Šta je novo?

sta da zadrzim

c3

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2003
Poena
649
Sta vi mislite sta da zadrzim ili da nezadrzim nista???

imam
afreey DVD-ROM 10x
i
nec CD-RW 24x10x40

e sad ako bog da skoro ce neki DVD-RW uredjaj
pa mi sad vi predloziti koji od gore navedeni uredjaja da se zadrzi ili nijedan. :(

Porodaj oba i kupi neki DVD citac .

да продам ДВД и РЕЗАЧ и КУПИМ ДВД
прсо си type;

Evo mozda sam ja kompetentan da odgovorim posto sam u identicnoj dilemi bio.
Imao sam LG 40x pisac i Liteon 16x dvd-rom.

Prvobitno sam razmisljao da zadrzim pisac, ali kad sam zaista kupio dvdrw, nisam uopste video sta ce mi, iako je radio odlicno. Naime neuporedivo mi je bilo znacajnije da imam jos jedan dobar citac dvdova od mogucnosti pisanja, posto je Nec ionako odlican pisac a ruku na srce brze od 16x i nije nista neophodno meni kao kucnom korisniku koji ne reze 100 diskova dnevno :)
Takodje dvd-ovi se sami po sebi duze kopiraju, pa uopste nije zgoreg imati 2 citaca zbog istovrmenog kopiranja sa nekoliko medija.

Dalje, taj 24x pisac nije nista posebno brzi od neca. 5 minuta je sasvim fina brzina.

I poslednje, videces koliko ces malo da rezes cd-ove kad predjes na dvd, ja sam narezao mozda 2-3 komada a dvdova tacno 46.

Dakle moja preporuka na osnovu licnog iskustva - zadrzi DVD-rom. Korisno je i da bi proverio citljivost narezanog diska u drugom uredjaju.

Pozdrav

ali neznam nec mi je dvd mi je nesto spor zaa kopiranje :-x
koliko treba min za dvdrezac da prekopira film :?:
znam da je ovo malo glupo pitanje :oops:

Mini LiteOn DVD citac presnimi divX za manje od 2 min.-a, a sta da zadrzis, pa ja bi zadrzao oba... Ako ima mesta ? :)

Vrh Dno