Šta je novo?

sta da radim

• Začetnik teme Začetnik teme Kiler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kiler

Slavan
Učlanjen(a)
13.09.2006
Poena
301
Imam plocu msi k7n2 delta L i radeona rx9600 t128 koji mi stvara masu problema.Komp mi se restartuje cim se pokrene neka igrica cesto zna i da prosto zakoci.nedavno sam kupio tv kartu i dvd rezac i problemi su otprilike tada poceli da se javljaju.Ja mislim da mi je slabo napajanje ali ipah bi voleo da cujem jos neko misljenje o tome.Dakle imam neko levo napajanje od 350w ,plocu msi k7n2 delta L,athlona xp 2500+,dvd rezac,jedan kombo drajv,2x512mb kingstone,tv kartu leadtek win fast2000 expert,dva hard diska od 80gb,modem,stampac.Da li je moguce da je kvar neke druge prirode ili je upitanju samo slabo napajanje?Napominjem komp mi radi sasvim ok kada nije preterano opterecen!

moguce je da postoji neki konflikt sa tv kartom.
iscupaj je je i probaj onda neku igru. Ako radi, eto odgovora.
a ako ne, mozes da iscupas jedan hard (radi smanjivanja opterecenja na napajanje), mozda ti to pomogne da otkrijes da li je napajanje krivac.

Svaka nova komponenta vuce vise struje i predstavlja dodatni izvor toplote. Ako su tvoji problemi poceli kada si dodao dve nove komponente, pod uslovom da nisi poremetio kontakte postojeceg hardvera i da si nov pravilno prikljucio/povezao, valja prvo proveriti u sysinfo programcetu da neka od komponenti ne dolazi u konflikt sa nekom drugom, potom se uveriti da je hladjenje adekvatno i tek ako prethodne stavke ne upale ispruziti se za novo napajanje.

99% napajanje, proveri prvo na napajanju koliki mu je maximum, vecina krs napajanja pise npr. 300W a ispod negde pise max output 180W

Nazad
Vrh Dno