Dominator08
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 320
Poslednjih par meseci kuburim sa ADSL konekcijom, imam HG520s 2048kb/s, pre par nedelja su dolazili momci iz podrske i zamenili mi taj modem umesto starog MT882, dok su bili tu sve je radilo ok,medjutim posle toga opet su krenuli problemi i router je cas down cas radi i to ne mogu vise da trpim!! Kada mi zatreba nesto hitno moram da cekam da se on konektuje i to me uzastno nervira, i evo sada jedva postavljam ovu temu!
Da li da opet zovem ljude iz telekoma, ne znam koliko oni mogu tu da mi pomognu, ili da raskinem ugovor sa njima i probam sa SBBom npr, ne znam da li bih onda bio zadovoljniji... ? Drugovi mi pricaju kako se ne secaju kada im se poslednji put prekinula veza, dok meni to radi svaka 2 minuta, nekad ne moze da uspostavi konekciju uopste, tako da necu vise da se bakcem sa ovim 😡
Da li da opet zovem ljude iz telekoma, ne znam koliko oni mogu tu da mi pomognu, ili da raskinem ugovor sa njima i probam sa SBBom npr, ne znam da li bih onda bio zadovoljniji... ? Drugovi mi pricaju kako se ne secaju kada im se poslednji put prekinula veza, dok meni to radi svaka 2 minuta, nekad ne moze da uspostavi konekciju uopste, tako da necu vise da se bakcem sa ovim 😡