Dominator08
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 320
Poslednjih par meseci kuburim sa ADSL konekcijom, imam HG520s 2048kb/s, pre par nedelja su dolazili momci iz podrske i zamenili mi taj modem umesto starog MT882, dok su bili tu sve je radilo ok,medjutim posle toga opet su krenuli problemi i router je cas down cas radi i to ne mogu vise da trpim!! Kada mi zatreba nesto hitno moram da cekam da se on konektuje i to me uzastno nervira, i evo sada jedva postavljam ovu temu!
Da li da opet zovem ljude iz telekoma, ne znam koliko oni mogu tu da mi pomognu, ili da raskinem ugovor sa njima i probam sa SBBom npr, ne znam da li bih onda bio zadovoljniji... ? Drugovi mi pricaju kako se ne secaju kada im se poslednji put prekinula veza, dok meni to radi svaka 2 minuta, nekad ne moze da uspostavi konekciju uopste, tako da necu vise da se bakcem sa ovim
Da li da opet zovem ljude iz telekoma, ne znam koliko oni mogu tu da mi pomognu, ili da raskinem ugovor sa njima i probam sa SBBom npr, ne znam da li bih onda bio zadovoljniji... ? Drugovi mi pricaju kako se ne secaju kada im se poslednji put prekinula veza, dok meni to radi svaka 2 minuta, nekad ne moze da uspostavi konekciju uopste, tako da necu vise da se bakcem sa ovim