Šta je novo?

Sta da kupim?

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Cao! Obzirom da sam dugo u vojsci i mahom nemam pojma sta se desava u it svetu, a treba da menjam makinu, da li mi se isplati da prodajem duronka na 750Mhz i Microstar turbo plocu i uzimam neki amd xp i sta ja znam + neka ploca. Dakle, koja ploca za amd procesore? Sta preporucujete?

Pozdrav

Za Durona

Ako uzimas Duron na 750MHZ
Onda obavezno ABIT KT7A rev 1.3(podrzava i nove Morgan-e)
Zajedno rade strava,overklok glat na 980MHz
Sve stablino,sta vise perfektno !
A,da jos imas i 1 ISA slot.boom

U jebote ja reko tip razmislja da kupi Duona,a on misli da predje sa durona na XP
Jos ti to nije potrebno Batice !;)

Prvo se skini, odmori i pazari comp.

zelenika je napisao(la):
Cao! Obzirom da sam dugo u vojsci i mahom nemam pojma sta se desava u it svetu, a treba da menjam makinu, da li mi se isplati da prodajem duronka na 750Mhz i Microstar turbo plocu i uzimam neki amd xp i sta ja znam + neka ploca. Dakle, koja ploca za amd procesore? Sta preporucujete?

Pozdrav

A sta ce ti bolje od toga sto imas trenutno. Imas viska para, pa ne znas sta ces sa njima?

Ja mislim da je covek zasluzio da poseduje jedan XP 2000+ sa abitovom KR7 RAID plocom i 2 ili 4 HDD-a WD caviar 7200 u RAID 0 formatu, sa naravno bar 512 Mb DDR rama, ili 1 Gb jos bolje (KingMAX naravno)...
Jos kao bombonicu ATI 8500... sa 128 Mb... mmm... (D)

A onda sam se probudio... :(

Mislim da je ipak dovoljan duron 750...

na toj procki možeš slobodno da se voziš još godinu dana ako ne i više.XP uzeti tek kad pređe frekvenciju od 2GHz ne prije.

Ma nije moguceeeee!!!

Marko Milosevicu bre jesi to ti?!? Ovo "duronka" mi lici na tebe... (secas li se "magarenka"?)

PS. Cik pogodi ko sam!

Nazad
Vrh Dno