Šta je novo?

Sta da kupim od telefona?

axer

Poštovan
Učlanjen(a)
26.07.2015
Poruke
14
Poena
54
Pozdrav svima, Do sada sam koristio 2 god i 4-5 meseca Lumiu 640Lte.
Ne bih menjao taj telefon da su nastavili normalan update aplikacija, ovako vise ne mogu sa ovim bagovima.

Dosta ljudi su hvalili ovaj redmi 4x, nisam nikada imao nekog kinezaa, pa vrv zbog toga imam nekih predrasuda.

Da li bih mogao da nadjem ovaj 4x u ceni od 100 do 150e max. ili mi je bolje da toliko bude ucesce i da se odlucim za neki telefon kod operatera?
Velicina je pozeljna da ne prelazi 5.2 inca.
U Vipu sam video Huawei P10 Lite kao primamljivi opciju (malo je iznad mojih plateznih mogucnosti), u telenoru sam video Honor 8 Lite.

Hvala unapred svima na predlozima.
 
Sto se tice toga da te zanima 4x najbolje da pitas tamo u temi , ne znam tacno sto se tice platezne moci kako i sta , ali ako gledas operatere mislim da je najbolje Honor 9....
 
Pitao sam u temi sa kineskim telefonima, niko nije odgovorio.
Zbog toga sam otvorio temu.

Platezna moc nije sjajna, student sam.
Izdvojio bih do 170 e max.

Pa ne znam da li je bolja varijanta da to bude neko ucesce za neki telefon, uz pretplatu oko 1500 din.
Ili da za te pare uzmem neki tel. u kesu.
 
Najvise ti se isplati da pretplatu smanjis ispod 1000 din (ne znam na kojoj si mrezi ali ako treba sacekaj da krenu ''zimske'' promocije, mozda mozes i sada da iskoristis neki popust, do 50%, za novi ugovor bez kupovine uredjaja) a fon po izboru potrazi po oglasima.
 
Bio sam u telenoru, medjutim ugovor mi je istekao pre 2-3 meseca.
Cuo sam se s njima da vidim da li mi daju neke pogodnosti kao ranijih godina (dali su mi pre 2 god. mobilni telefon uz 30% jeftiniju pretplatu).
Rekli su da sada to ne mogu da rade.

Pitamo sam ih da li mogu da uzmem ovaj play +20 bez telefona sa 50% na pretplatu (koja iznosi 1795 din). Rekli su da ne moze ni to.

I resio sam da raskinem s njima ugovor, jer mi ne odgovara nista.
 
Predji na mts sa 50% popusta ili jos bolje na vip neo, bez uzimanja uredjaja i to je to :) Za dve godine koriscenja to je solidna usteda.
 
Zato sam i napisao da je vip/neo jos bolja opcija..
 
Najbolja ti je kombinacija da uzmes paket na popustu i telefon sa oglasa koji je uzet kod operatera i ima garanciju dvije godine. Ja sam ljetos sa telenora presao na mts zbog box-a i zali Boze para. Da li ovo namjerno rade da bi ga jeftinije prodali, nije forum za to...
 
Svi si ti dali dobre savete, i da čekaš zimsku promociju,a, ako ne možeš, da ideš na NEO odmah. Ja bih samo dodao da sam promenio kao veliki broj telefona od flahshipa do jeftinijih brendiranih "Kineza", i da nema razloga da imaš predrasude prema njima. I Xiaomi i Meizu su odlični telefoni, konkretno Xiaomi modeli imaju najbolji odnos uloženo/dobijeno, i kad se malo navikneš na SW, nikakvih problema nećeš imati...

MI MAX 2
 
Poslednja izmena:
Za te pare možeš da uzmeš Huawei P9 lite. Telefon se odlično pokazao, i lakše ćeš ga naći preko oglasa sa valjanom garancijom od npr. Xiaomi ili Meizu. Što se tiče operatera tu ne mogu da ti pomognem, uzmi ono što tebi najviše odgovara.
 
Ja sam pre mesec dana uzeo redmi 4X, platio sam ga 16800 u radnji. Zadovoljan sam i nisam se uopste pokajao. Baterija mi drzi do 2 dana sto zavisi koliko dugo gledam tj slusam youtube na poslu. Sigurno ima boljih telefona ali meni kao ispod prosecnom korisniku android uredjaja zavrsava posao :)
Edit: nasao sam do sad jednu manu a to je da ne moze da se poveze na komp preko usb kabla. Komp ne vidi telefon i ne mogu se prebacivati fajlovi. Za to se moras snalaziti, ftp gdrive itd.
 
Poslednja izmena:
Hvala svima na odgovorima, javio se neki problem u vezi paketa.

Naime, ugovor u telenoru je bio na ime mog pokojnog dede, i vazio je do pre 2 meseca.
I sada kada bih zeleo da predjem u Vipu.
Rekli su mi da mora proci 3 meseca ako bih zeleo da imam isti taj broj u Vipu, valjda treba da se izvrsi neki prenos prvo.
Ne znam da li sam dobro razumeo, ali mislim da je tako.
 
Da, mora da se izvrši prenos vlasništva sa pokojnog dede na tebe. I od tog trenutka se tretiraš kao novi korisnik što znači da naredna 3 meseca ne možeš da prenosiš broj u bilo koju drugu mrežu.
 
Virke, ne znam da li postoje drajveri za taj telefon i windows koji koristis
ali mozes fotke i ostale stvari da saljes preko Airdroid programa ako imas u stanu wireless
Ja uvek tako prebacujem cak i filmove iako mi radi USB
 
Što ne bi moglo da se prebacuje bilo šta sa ili u telefon? Evo na Note 4X radi normalno, samo treba eksplicitno da se izabere transfer fajlova kad se priključi.
 
Ma idi u vip i uzmi telefon sa broj ali nek ti pocinje sa 060 sigurno ima slobodan taj broj.
A iskreno bez uredjaja imas i kod njih Play 20 za 1100 mesecno pretplatu pricam ti o telenoru.
Kinezi odavno nisu kinezi i samo udri evo danas sam imao susret na aerodromu sa Mi A1 telefon isti kao IPH 7 bar vizuelno.
Ja bih ti mozda preporucio RN4 ili Meizu M5. Mozda ovde da dodje i neki HTC npr 825 uopste nije los telefon.
A ovo preko 200 svakako pre P10lite

Sent from my SM-G800F using Tapatalk
 
Hvala svima na odgovorima i predlozima. Cekam odgovor na mail od telenora pa videcu sta cu dalje.
Za sada mi je najrealnija opcija da uzmem popust na paket u telenoru, ako mi daju 50 %, ako ne koliko daju, bez uredjaja.
I onda bih uzeo RN4, ako bude nesto vise kesa, onda P10 lite.
 
Evo drustvo, odgovorili iz telenora, tj zvali su me. Kazu da zbog toga sto moram izvrsiti prenos broja na moje ime, oni ce me smatrati novim korisnikom, i to bi tako bilo zavedeno u sistemu, tako da ne mogu nikakve dodatne povoljnosti da mi daju. Uzecu tamo paket play 20 bez telefona.

E sad, gde je najpouzdanije da narucim redmi note 4x? Da li neko zna nekog pouzdanog prodavca?
 
Vrh Dno