Šta je novo?

sta da igram

zoksula

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
319
Moze li mi neko preporuciti nakakvu dobru strategiju.
Bitno mi je da je grafika lepa,zatim bi najbolje bilo da
je nesto sa naseg sveta ( kao naprimer generals zero hour

koji za cudo strasno secka na mom radeonu 9800@pro,bez obzira

na drajvere ) i naravno da je zanimljiva (u principu nesto tipa generals).

Drugo to mi je potrebno za jedan na jedan(kakav multiplejer).

Ako je neko igrao takvu igru nemo da cuti.

hvala

Nemoj da zatupljujes igrajuci Generale. Probaj Kohan 2 ili Ground Control 2, a za koji dan stize novi kralj rts zanra, fenomenalni Warhammer 40.000 Dawn Of War !!!

E sada sto nije ili jeste na zemlji, ***-a :) Ma samo probaj GCII i videcesh da je super ;)

Poz

Age of Mythology ako nisi igrao, mada sigurno jesi.
Ali samo original, meni je exp. pack sitina.

Pojavice se u sledecih par dana - Rome:Total War. Kazu i da warhammer ce da rula ali tu su orc-ovi space marines i te fore...

Pa naravno da je extra ocenjen, u pitanju je igra ispred svog vremena, nesto poput HL2 za fpsove. Ljudi nisu ni svesni sta sve ima u njoj, ja sam srecom gledao trejlere i predstavljanja sa E3 sajma, a ima i onih koji su probali demo

Warhammer je stigao vec...

OptiPlex je napisao(la):
Pa naravno da je extra ocenjen, u pitanju je igra ispred svog vremena, nesto poput HL2 za fpsove. Ljudi nisu ni svesni sta sve ima u njoj, ja sam srecom gledao trejlere i predstavljanja sa E3 sajma, a ima i onih koji su probali demo

Pa ja sam imao srece da probam kako betu tako i demo, recimo da u nekim stvarima jeste ispred svog vremena, ali ima tu i dosta stvari zbog kojih nikad nece moci da stekne slavu jednog warcraft-a ili starcraft-a ...

Age of Empires I
Age of Empires I:The Rise of Rome
Age of Empires II:The Age of Kings
Age of Empires II:The Conquerors
Age of Mithology
Age of Mithology:The Titans

najbolji rts serijal svih vremena...

Ono sa chovechuljcima velichine mrava i broju gradjevina kojih ima 10 puta nego shto je potrebno ? :)

driver je napisao(la):
Ono sa chovechuljcima velichine mrava i broju gradjevina kojih ima 10 puta nego shto je potrebno ? :)

kako god ti kazes...:)))

Desert Rats vs Afrika Corps
Genijalna WWII strategija! Vozimo se tenkom, bas nas briga!

LiquidPlasma je napisao(la):
Probaj GroundControl 2, super igra ;)

ne da sam se odusevio nego ne znam...pogotovo sto nema cimanja oko gradnje itd...perfect...

Jel neko video Rome:Total War? Ono mi deluje fenomenalno! Znaci, odavno nisam zeleo neku strategiju toliko da igram. Jel probao neko vec?

urban je napisao(la):
Age of Empires I
Age of Empires I:The Rise of Rome
Age of Empires II:The Age of Kings
Age of Empires II:The Conquerors
Age of Mithology
Age of Mithology:The Titans

najbolji rts serijal svih vremena...
jeste da nisam neki gamer , ali i meni se do[padaju ti coveculjci :)
slazem se
poz

Nazad
Vrh Dno