Šta je novo?

Sta cemo sa Fable 2

Pa Crysis ni po cemu nije poseban osim po grafici.... Moze lako da bude krshina od igre u sustini... Nano Suit, mo'sh mislit' ... (Onano Suit bolje reci)

Zasto mora biti poseban?Sjajna grafika+nano suit+vrhunska akcija(obaranje drveca i svega ostalog,tenkovi,vanzemaljci itd...)+napucavanje k'o u far cry ako ne i bolje a o onom "predatorskom" skakanju po krovovima da ne pricam,sjajno je. I sta ces vise???

Zasto mora biti poseban?Sjajna grafika+nano suit+vrhunska akcija(obaranje drveca i svega ostalog,tenkovi,vanzemaljci itd...)+napucavanje k'o u far cry ako ne i bolje a o onom "predatorskom" skakanju po krovovima da ne pricam,sjajno je. I sta ces vise???

Upravo to ... Previse je :D ... Preterase ga ...

Da, rekao sam da mi se ne dopada inventar i da je mogao biti bolje urađen. I šta sad, to znači da sam rekao da je Oblivion užasna igra?

Pa jesam li negde rekao da si ti rekao da je oblivion uzasna igra ? Reko sam da ti uvek nesto imas da zameris i da uvek pises takvim tonom da ispada kako je to katastrofa, ukratko uvek nesto popljujes :D Ok, i treba, pljujem i ja, kad bi nam se svima sve svidjalo bilo bi dosadno :D :wave: :type:

Hm, ne bih baš rekao da uglavnom pljujem, davao sam mnoštvo pozitivnih komentara za najrazličitije igre. Što opet ne znači da mi se svaki njihov aspekat mora dopasti, postoji uvek segment koji bode oči, bude traljavo odrađen itd. itd.

ok, ali opet, to je sa tvoje tacke gledista. Negativno komentarises izvodjenje, tj borbe i kretanje u FABLE-u, a ne smeta ti sto u oblivionu kao da vodis robota sa expedicije na Mars, onako, ultra mehanicki pokreti :S: (moja tacka gledista, ali to ne znaci da mi se igra ne svidja niti da je ostatak losh...)

Pa Crysis ni po cemu nije poseban osim po grafici.... Moze lako da bude krshina od igre u sustini... Nano Suit, mo'sh mislit' ... (Onano Suit bolje reci)

A sta ti sada pricas.Ni jedna igra ne moze ni da prd*ne Crysis-u (kao ni Far cry-u u to vreme).A sta ce mo sa fizikom.Bice mi dovoljno samo drveca da obaram a pored toga ima jos 100 stvari.Vec se u trailerima vide dokazi.

A sta ti sada pricas.Ni jedna igra ne moze ni da prd*ne Crysis-u (kao ni Far cry-u u to vreme).A sta ce mo sa fizikom.Bice mi dovoljno samo drveca da obaram a pored toga ima jos 100 stvari.Vec se u trailerima vide dokazi.

Znači za tebe je neki Sim Lumberman, kako ti to lepo kazeš, Vrhovna Igra? :D
Ne budali molim te...

Fable 2

Haug bela braćo! Nikad ne razumeti bele ljude zašto raspravljati o ukusima?!:exploder: Što je jednom vino drugome je voda, prema tome :,,:. Fable je bila zabavna igra u kojoj je sve od muzičke podloge, pa preko dijaloga usmereno na opuštanje i laku zabavu. Pa zar nije bila prava uživancija učestvovati u pecaroškom takmičenju (ja sam stalno u inventaru imao štap i pecao gde god stignem da bih oborio rekord u težini ribetine), a da ne spominjem takmičenje u šutiranju pilića ili kad šarmiraš svoju zakonitu ženu kojekakvim poklončićima da bi te na kraju pozvala da odete u krevet (kao uostalom i u pravom životu), ma totalno otkačeno:eyebrows:.
Zato jedva čekam Dvojku i nadam se da će biti bar toliko zabavna kao Kec. Haug!:smack:
P.S.
Ne pada mi na pamet da ga poredim sa Oblivion-om, Neverwinter Nights, Gothic i sličnim igrama, ali to ne znači da ako sam okoreli RPG igrač ne treba da igram Fable ili Sudeki, tek da se malo opustim.:,,:

Haug bela braćo! Nikad ne razumeti bele ljude zašto raspravljati o ukusima?!:exploder: Što je jednom vino drugome je voda, prema tome :,,:. Fable je bila zabavna igra u kojoj je sve od muzičke podloge, pa preko dijaloga usmereno na opuštanje i laku zabavu. Pa zar nije bila prava uživancija učestvovati u pecaroškom takmičenju (ja sam stalno u inventaru imao štap i pecao gde god stignem da bih oborio rekord u težini ribetine), a da ne spominjem takmičenje u šutiranju pilića ili kad šarmiraš svoju zakonitu ženu kojekakvim poklončićima da bi te na kraju pozvala da odete u krevet (kao uostalom i u pravom životu), ma totalno otkačeno:eyebrows:.
Zato jedva čekam Dvojku i nadam se da će biti bar toliko zabavna kao Kec. Haug!:smack:
P.S.
Ne pada mi na pamet da ga poredim sa Oblivion-om, Neverwinter Nights, Gothic i sličnim igrama, ali to ne znači da ako sam okoreli RPG igrač ne treba da igram Fable ili Sudeki, tek da se malo opustim.:,,:

e da znas ... WORD ... ovako se pretvori svako misljenje ne nekoj igri ... odmah 2-ica koji se posvadjaju ... :trust:

Fable je lepa i lagana igrica nadamo se da ce u 2 popraviti neke stvari i povecati broj magija i nacin napredovanja, :type:

Ljudi vi se bas lepo zabavljate, a da se vratimo Fable-u, jedinica je bila zabavna, lagana i nista posebno, ali nije ni najavljivana kao neki ultra mega hit tako da ...

da se vratimo temi:

interview sa lead designerom:

http://www.shacknews.com/extras/2007/030807_fable2_1.x

"Don't I want to own the castle?" he asked. "That would be cool." And this principle applies not just to Bowerstone, but to the entire in-game world of Albion, including playable dungeons. Resourceful players will be able to acquire dungeons through which they have actually quested, opening up new areas. With enough effort and economic instinct, players can becoming King and, eventually, Emperor.

All of this ownership affects the world, Molyneux claims. Dominating an area and raising prices will have a tangible effect on the condition of that area, with other inhabitants potentially unable to afford the changing cost of living. Throughout the session, Molyneux seemed reticent to discuss aspects of the game not yet fully complete, such as the combat system, but when it came to the reactive in-world economy, he confidently stated, "Nailed. Absolutely."

Genijalno ! :cigar:

edit: malo preliminarnih bezveznih screenshotova: http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=74495

aj sad svi kukajte kako je grafika ruzna, kao nema trave itd i zanemarite pritom da je ovo early level testing... :p

PS. Obratite paznju da ce u igri biti vatrenog oruzja. Vidi se puska na ledjima "junaka". Garant neka stara dobra tandzara :)

Poslednja izmena:
jeeeee devojka ce mi se bash obradovati :p :D

jadan ti kad ti devojka ima ambicije da bude "emperor of the world" :D Papucar hahaha Lol - NHF :wave:

PS. Obratite paznju da ce u igri biti vatrenog oruzja. Vidi se puska na ledjima "junaka". Garant neka stara dobra tandzara :)

Zanimljivo, mada mocan mac je ipak mocan mac :D A za puske se vidi i iz teksta (ipak su imali oko 500 godina da naprave pusku, posto se radnja odvija toliko kasnije u odnosu na prvi dio):
If you draw your sword and go for sword-bearing enemies, it will attack gun-wielding enemies, and vice versa.

Mozda bude dobra mesavina (kao sto je bio Arcanum npr) a i mozes da imas ljubimca :)

Koliko sam ja shvatio iz intervjua sa likom, svet vise nece biti linearan vec ce igrac imati slobodu kretanja i istrazivanja, sto ce igru podici na neki drugi nivo u poredjenju sa Fable 1. E sad, ovo ce izaci tek 2008 i to ko zna kad. Do tada mogu da izmene 100 stvari...

Nazad
Vrh Dno