Šta je novo?

sta bi svaki komp trebao da ima?

kUdtiHaEX je napisao(la):
....i zato sto si vuna najveca :) IE Engine je zastareo a GECKO i engine koji koristi Opera (ne znam mu ime)

Ime mu je Presto. Malo je losiji od Gecko-a.

driver lupio i preziveo je napisao(la):
Lakoca rada, konfigurabilnost i kompatibilnost (IE engine, tu opera nema shta da trazi) nema niko kao MyIE (Maxthon)...

Kad bi ti znao koliko Opera i Firefox mogu da se modifikuju i podesavaju. Mesec dana samo da ga prilagodjavas. Ja i dalje posle nekoliko godina koriscenja Opere starim "cakama" nalazim nove primene.

Koristi koji hoces citac (bas nas otale briga) ali nemoj napamet da pricas da je Opera losa kad se posle "pola sata" vratis na MShit!!!

SoSo je napisao(la):
Poruka za sve koji ne koriste nikakav spyware-removal: skinite i instalirajte nesto, iznenadicete se... Ako nista drugo (tesko verovatno), a ono mora da imate gomilu tracking Cookie-ja.

Ja Vama: Iznenadicete se, a ono ja ostadoh iznenadjena... Misterija je resena :banana: . Moja "ljubav" stalno ide na "one bezobrane" sajtove :) i to cak ne ume ni da sakrije kako valja (preporucite mu ovde nesto korisno, da ne bih otvarala novi thread).

E genijalcino, sad si ga ugasio! :d Opet ce ptica trkacica da sredi kojota! :D
@SoSo: Sta da mu preporucimo? Neke bezobrazne sajtove bez tracking cookies-a? ;)
Salim se, naravno.

Kalavera je napisao(la):
Kad bi ti znao koliko Opera i Firefox mogu da se modifikuju i podesavaju. Mesec dana samo da ga prilagodjavas...

...i onda tim "jednostavnim" zahvatom dobijes ustvari maxthon,koji je vec podesen i prilagodjen... :)

Kada je Floyd rekao da treba imati uvek sveže instaliran Ghost na sistem, nije mislio na redovnu reinstalaciju sistema zbog upada virusa ili lošeg održavanja računara. Kapiram da je čovek ciljao na otkazivanje harda usled nekog drugog uzroka (tipa: loša struja, mehanika, otkazivanje u najgorem momentu i slično). Dakle, redovan backup pre svega, i mirna Bačka!

Nazad
Vrh Dno