Šta je novo?

Sta bi sa Fallout3?

Najjaca je fora u The Fall-u sto ces kao moci da iznajmis stado ovaca i teras ih preko minskog polja da provaljujes gde su mine P

The Fall se pravi po uzoru Fallouta ali samo sto se tice price i rpg elemenata, bar koliko sam primetio na njihovom sajtu, ali izvodjenje ce biti kao u soldiers of anarchy. SoA je ok igra ali je izbacena prilicno nedovrseno pa se trebao skinuti patch od oko 38 mb, jer je bila jako bagovita. Ni sa patchom se igra nije mnogo popravila ali je bila igriva, i najveci problem je bio ucitavanje pozicije koje je trajalo oko jedan i po minut. Ako ce fall biti kombinacija price i rpg-a fallouta i taktike i naravno popravljenog engina i svih bagova iz SoA, onda mislim da ce igra biti odlicna i nadam se da ce izaci posle ispitnog roka... type; :happy:

e da SoA je fantstichna igra stvarno!!! odushevio sam se njom ali i smorio koliko je bagovita bila.. i posle skidanja tada ogromnog patcha od 38 mega (u koji je implemenirana mogucnost pauze u real time borbi i to samo za zahtev fanova) igra je ostala totalno negirigiva i konachno zablokirala pred sam kraj :(

kako je bilo dobro vozati se u helikopteru i raznoraznim vozilima :d

igra bi trebala da izadje krajem q1 2004 :)

A shta je ovo Fallout - Brotherhood of steel za PS2 ? :D

septimus je napisao(la):
Postoji li neki patch za Fallout2?

naravno da postoji... proveri www.nma-fallout.com :)

driveru taj fallout nema veze sa PC igrama shto bi i znaod a si prochitao bar trecinu ovog threada :)

to je samo akciona smarachina koje je krsh zivi :d

Ima neki mod pod imenom Awaken.

Uradise ga neki Poljaci (valjda) i dosta njih se pali na to. Ja sam poceo da ga skidam ali je OGROMAN.

Glavni mod ima preko 145 MB a Polish to Englisk oko 47 MB. Takodje patch oko 7 MB.

Kazu da spemaju novi MOD.

Valjda ljudima dojadio Interplay i njihova politika pa uzeli sami i napravili novi mod.

Cini mi se da je to mod za Fallout Tactics: Brotjerhood of Steel ali nisam siguran.

driver je napisao(la):
A shta je ovo Fallout - Brotherhood of steel za PS2 ? :D
pa jesam li ti juce na chatu rekao da ga brsies! :boom:

ja cu malo da :hump: interplay pa cu da pustim do za download... mislim, sto bi ljudi placali :)

Miroslav je napisao(la):
...
ja cu malo da :hump: interplay pa cu da pustim do za download... mislim, sto bi ljudi placali :)

Miroslave, sta je ovaj Awaken mod za FT:BoS, jel imas ti to?

Geek_master je napisao(la):
...

Miroslave, sta je ovaj Awaken mod za FT:BoS, jel imas ti to?
bolje nego sam Tactics u svakom slucaju :beat: problem je sto to i dalje nikako ne moze biti RPG, zbog samog engina. Imao, obrisao, nije problem da skinem ponovo :)

tja ja sam nekom pozajmi diskove od tacticsa :( i vishe ih nema... nekako sam ispustio taj mod da probam.. evo sad krece dowload :p

Pretpostavio sam da imam US verziju...Instalirao sam (valjda) pravilan patch.
Na start screen-u pokazuje 1.02....

Problem je sledeci: kada stignem do prvog NPC-a, da li kada zapochnem konverzaciju sa njim treba i da se chuje SPEECH? Poshto ja chujem samo music...

napomena: u readme.txt posle instalacije patch-a pishe: final US patch....ver.1.02d ( a mozda bi trebalo 1.02e?) Da li sam pogreshio patch, skinuo sam sa oficijelnog sajta...

p.s. vidim na sajtu da postoje josh 2 oficial patcha: za zvuk i za holyhand grenade....mada za sound patch pishe da je za FO2 tactics...

Ipak je sve OK. Nisam znao da samo neki NPC-ovi imaju "glasic", ostali su nemi.... ctp;

Nazad
Vrh Dno