Šta je novo?

Sta bi sa Fallout3?

FMW SLaUGhter

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Zanima me gde da nadjem vise informacija o gore pomentuoj igri?

http://www.petitiononline.com/fallout3/petition.html
nisam ubedjen da ce poslusati, ali sto da ne... u svakom slucaju igra koju jos uvek mogu da igram kao da je igram prvi put...

cao nema vishe.. projekat je otkazan relativno skoro... verovatno zauvek...

www.nma-fallout.com - najbolji izvor info-a na tu temu

Postoji li neki patch koji omogucava da se poveca rezolucija makar na 800*600 u F1 i F2 ?

nema :(

ima par modova koji su ja mislim to pokushali da isprave... ali su svi otkazani osim joednog koji se bash sporo razvija (a i zaboravio sam kako se zove :) )

Hvala :d

Ajde, ko u centru grada hoce da "posudi" taj famozni Fallout 2... PM...

Zar niko nece...ajde moze i u blizini centra....

p.s. nemojte da se desi da opet podizem thread O:)

pa ovaj ja bih ti dao al nisam u bg-u.. a nadavao sam se dok sam bio tamo :)

za septimus-a: "pozajmiću" ti ja. Već sam ti poslao PM, ali nisi odgovorio. Inače, meni do centra treba pola sata.

moj fallout je kod ortaka, jos od prosli put kad je septimus trazio, ja reko aj trazicu nazad... i svaki dan tako, a nikad da se setim da ga pitam :)

@ ZeeGerman----> ja tvoj PM ne dobih, proveri svoj...

@Miroslav----> ma Miroslave uvek neshto, te kod ortaka, te dao sam drugarici, pusti tu prichu... :beat: mozesh da se iskupish sa Hiren's boot CD-om, ako bash zelish... cheers

POJAVIO SE FALLOUT: BROTHERHOOD OF STEAL za konzole. Interplay je odlucio da je trzista konzola mnogo privlacnije od PC trzista. Bilo je reci o tome da je gotov demo koj se moze igrati i da je poslat odboru na pregled. Neposredno posle toga Otpustani su svi iz BLACK ISLE studija. Projekat je navodno ugasen, ali ce cini da su ipak odlucili da ga malo preradi i pusta za konzolu.

Tako se izgleda zavrsila prica o Fallout i fantasticoj atmosferi koju je igra prizila igracima. Ja jos uvek ponekad instaliram i odigram Fallout 1 i/ili 2 cisto da me zelja mine.

Nadam se da ce se momci iz Black Isle studija sakupiti pod okriljem neke druge kompanije i da ce napraviti nastavak Fallout samo pod drugim imenom i da ce zapusiti usta onima iz Interplay-a. E kad bi to mogao da vidim....

Za vise infotmacija pogledaje www.interplay.com

Ovo nije isto sto i Fallout Tactics: Brotherhood Of Steel vec sasvim nova igra.

Steta, a bas je igra bila dobra... :( Prosto sam uzivao igrajuci Fallout...

rakabencmark je napisao(la):
POJAVIO SE FALLOUT: BROTHERHOOD OF STEAL za konzole. Interplay je odlucio da je trzista konzola mnogo privlacnije od PC trzista. Bilo je reci o tome da je gotov demo koj se moze igrati i da je poslat odboru na pregled. Neposredno posle toga Otpustani su svi iz BLACK ISLE studija. Projekat je navodno ugasen, ali ce cini da su ipak odlucili da ga malo preradi i pusta za konzolu.

Tako se izgleda zavrsila prica o Fallout i fantasticoj atmosferi koju je igra prizila igracima. Ja jos uvek ponekad instaliram i odigram Fallout 1 i/ili 2 cisto da me zelja mine.

Nadam se da ce se momci iz Black Isle studija sakupiti pod okriljem neke druge kompanije i da ce napraviti nastavak Fallout samo pod drugim imenom i da ce zapusiti usta onima iz Interplay-a. E kad bi to mogao da vidim....

kakva skupina dezinformacija na jednom mestu :rtfm: ;P
ovaj naslov nema nikakve veze sa pojmom fallpout koji je svima poznat... ovo je obichna arkadna akcija bez ikakve pretenzije da bude nastavak slavne PC franshize... techdemo koji je bio gotov je zaista bio fallout 3 koji je odradio BIS (koji je pri njegovom stvaranju zaista slushao zelje svojih fanova)... interplay je otpustio Black Isle Studio jer navodno "nisu vracali ulozeni novac" (pfff a u stvari su im ukinuli 2 glavna projekta - baldurs gate3 i fo3 koji su trebali biti revolucionarni na polju rpga)... kako je interplay uspeo da udje u silne gubitke (o tome nekom drugom prilikom) tako im je doshlo iz dup..a u glavu da se prebace samo na konzole ...iskreno se nadam da ce prodati fallout licencu nekom pametnom...

Ajde neka neko u kratkim crtama uporedi Jagged Alliance 2 i Fallout 2 ( razlike i slichnosti, ako ih ima)
JA2 sam igrao nekada davno, kad sam bio mlad :d

ja2 je vishe squad-based taktichka igra a fallout (1&2) je postapokaliptichna punokrvna rpg igra... jedina velika slichnost je potezna borba... i nelinearnost (ne toliko izrazena u ja2 koliko u fo) obe igra sam igrao i sa obe sam bio vishe nego odushevljen..

G!!!: Koje su tu dezinformacije ???

mozda nisam bio dovoljno jasan ali sam mislio na Demo za Fallout 3 pod codenameom Van Buren koji je kao sto si rekao bio gotov i bio poslat na pregled. Nisam ni mislio da je Black Isle mogao nesto ovako da uradi.

Iance namece sa ideja da je interplay pokupio ono sto je Black Isle zapoceo pa zbudzio i izbacio Fallout: brotherhood of steel.

Izvinjavam se ako nisam bio dovoljno jasan, ali sam se malo iznervirao kada sam to video pa si mu drhtale ruke.

ma ok.. malo je bilo u neobichnom kontekstu pa sam te drugachije razumeo :) ne demo van burena nema nikakve veze sa ovim krshom od igre za konzole... (dobija ocene od 40 do 60%)

eh a tako se dugo chekalo na fo3 :(

E, covece kada sam cuo da ima ta igra F:BoS nisam ni video da je za konzole, vec sao odmah zapalio na sajt i poseo da gutam sve sta ima. Kada sam skontao...... kakvo razocaranje. Ovome se nisam nadao od interplay firme (ni ime necu da im pisem velikim slovom)

Inace ne znam da li si primetio, ali se nekako prica u ovom novom NAZOVI falloutu nekako podudara sa pricom koja je navodno bila aktuelna za Van Buren. Bar sam tako ja procitao na par sajtova i skontao na taj nacin. Zato sam i napisao da mislim da su oni malo preradili ono sto je BIS napravio i izbacili nesto sto samo iz velike daljine podseca na fallout serial.

Nisam mogao da verujem da je interplay ovako nisko pao. Kao sto kazes, a i ja podrzavam, BIS im je izgleda donosio najvise para jer je po meni izbacivao najpoznatije naslove..... INTERPLAY.....BRIAN FARGO....PRESENTS.....pa plejada naslova.

Posto je interplay izgleda u buli, mozda ce ga kupiti neko ko ce videti njihove greske i ponovo zaposliti BIS ljude, ili ce prodati licencu za Fallout nekome, a ja bih voleo da taj neko bude Bioware jer se bave slicnim oblastima (zamisli samo Fallout 3 u svom svetlu ali u Neverwinter Nights okruzenju.)

Ostaj nam samo da se nadamo i da cekamo, ali ja ne bih drzao vazduh.

Pa dobicete nesto tipa Kotor grafika u Fallout okruzenju. Mislim da sam davao linkove, igra se zove The Fall: Last Days Of Gaya i koliko se secam radi nekoliko ljudi koji su radili Falloute.

Covece, DAJ LINKOVE PONOVO.

Molim te....

nasao sam ih. nema vaze hvala na upucivanju. evo linka:

http://www.the-fall.com/

I kako vam se cini ? :)

Pa ovo bi moglo da bude nesto zanimljivo. Ipak ta igra je vec pocela da se pravi pa ne znam sta Puuk moze da tu mnogo promeni.

Mene vise interesuje neka od sledecih igara, gde ce Puuk biti glavni. Procitao sam na forumu da ce mozda zaposliti jos nekoga iz bivseg BIS-a (ako sam dobro shvatio). Ustvari bilo je postavljeno pitanje ali nije bilo odgovora da nece pa se ja nekako nadam. Ala bi bilo dobro da se neki ponovo okupe zajedno, pa da opet bude WAR...WAR NEVER CHANGES.... ili nesto slicno...

OptiPlex je napisao(la):
I kako vam se cini ? :)

To je to. To ce da se igra. Pogodili su atmosferu. Ne bas 100%, ali mislim da ce na kraju da ispadne dobro.

Neko je gore pitao kakva je slicnost izmedju JA2 i F2... slicnost je u tome da su obe igre fenomenalne :)

the fall obecava dosta... al to nije fallout ) koliko kapiram to ce biti josh jedna igra sa 'primesama rpga' a u osnovi ce biti taktichka igra sa postapokaliptichnim okruzenjem... znachi bice da vodish vishe likova odjednom imash direktnu kontrolu nad njima (ne kao u falloutu) imacesh budzenje likova i dodatne questove... mislim meni sve to previshe smrdi na fallout tactics igru negoli na originalni fallout... ali u svakom sluchaju bice osvezenje i radujem se njenom pojavljivnaju )

bioware+fallout = losha kombinacija... biware suvishe pojednsotavljuje pojam "role playing game"... previshe jednostavni dijalozi kvazi nelinearnost real time... tja nije to to ) prave "3d dijaloge" nisam video josh od fallouta 1 (mozda delimichno planscape)

inache brian fargo je bio 'direktor' interplaya i dok je bio glavni sve je josh i bilo kako treba manje vishe... od kako je on otishao sve je i definitivno krenulo na dole (nisu produzili licencu za baldurs gate 3 pa 60-70% zavrshena igra stoji na policama!?!?, fo3 koji ima i demo je otkazan jer im treba brza lova preko FOBOSA ?!?... da da fo3-a verujte mi trebalo je tu da bude mnogo kojekakvih novina koje bi osvezile zanr- je otkazan da bi se zavrshile igre za konzole i tako eventualno opstali josh koju godinu... al nishta od toga jer je igra trula i dobija ocene 50-60%... ) i sada mozemo ochekivati samo zatvaranje interplaya ili da ga neko kupi....

no chinjenice su da bis-a vishe nema... nastavak fallouta kakav znamo vishe nikad necemo videti.. end of story...

Nazad
Vrh Dno