Šta je novo?

Sta bi sa 24X CDRWovima?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Ovo su trenutno najbrzi rw-ovi, jel?
Kako se ponasaju, koja je najmanja brzina kojom se mogu rezati, da li su citljivi na starijim cdrom-ovima, i uopste da prenesete utiske o ovim novim rw-ovima.

P.S. Jesam li se ja zaznuo ili su oni kapaciteta od samo 650MB?!

Preneli su BokiPK i jos par ljudi neka iskustva u jednom thread-u koji se zove nesto u fazonu "Gde ima u BG...", pa procitaj tamo...

Trazi osam i preko searcha u vise varijanti i listao stranice, ali nista. Sigurno je bilo rasprave o ovim diskovima?

Nisu najbrzi. MSI ima neki rezac sto narezuje RW medije na 32x tako da, ako vec nisu, uskoro ce se pojaviti i RW 32x diskovi.

Amon_Ra je napisao(la):
Trazi osam i preko searcha u vise varijanti i listao stranice, ali nista. Sigurno je bilo rasprave o ovim diskovima?
Mislio sam na ovo:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=32120&highlight=24x

OK delimire, ali ako znamo da rezaci koji mogu rezati npr. 16x CDRWove ne mogu 24x - tako i ja sa 52/24/52 rezacem necu moci da ga przim na 32x. Sto ce reci da su svi brzi rw diskovi za mene nebitni.
Kakav ******izam - na Verbatim Europe sajtu stoji da su 16-24CDRWovi kapaciteta 650MB, a ljudi regularno kupuju od 700MB - zato sam i pitao koji je kapacitet, jer je totalno nelogicno da cd-ovi novije generacije budu kapaciteta 650MB.

Crni hvala za link, bio sam ubedjen da je thread bas u ovoj sobi, zato ga ni nisam nasao.

Verbatimi 24x RW koje sam pazario u NS-u su od 700Mb.

Alexandar je napisao(la):
Verbatimi 24x RW koje sam pazario u NS-u su od 700Mb.

Jesu, danas sam zvao lika koji se od Bench membera obogatio i rece da su 2€.

a da li mozes da mi das broj ili neki kontakt tog "bogatasa" :)
hteo bi i ja meni malo 24x RW-ova

hvala unapred

poz.Bane

p.s. pozeljno je da je prodavac lociran u BG

barakuda je napisao(la):
a da li mozes da mi das broj ili neki kontakt tog "bogatasa" :)
hteo bi i ja meni malo 24x RW-ova

hvala unapred

poz.Bane

p.s. pozeljno je da je prodavac lociran u BG

Ne znas za Levicanina?!

jebote mislio sam da svi znaju za njega :D :D :eye:

Da se samo nadovezem na ove postove sa nekim ustiscima.
Imam 52-24-52 rezac LG i tek sa apdejtom za Easy cd creator Platinum 5.3.5.10 mogu rezati na Verbatim16X- 24X od 700 Mb.

Interesantno je da kod drugara sa 48-16-48 Lg rezacem jedino sa Alcoholom 120% moze da brise 16X isti disk i da pise po njemu. Dok sa Easy ili Disc Jugglerom ili Nerom nema sanse!

Vrh Dno