Šta je novo?

ST3500641AS SEAGATE Barracuda 500GB

BaDMaD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2002
Poena
609
Imam ovaj hard disk u ponudi u jednoj firmi u mom gradu, u pitanju je ST3500641AS - SEAGATE HDD Barracuda 500GB SATA II with NCQ 7200rpm 16MB cache Sata II,
pa me interesuje da li mi neko moze nesto vise reci konkretno o ovom hard disku i da li je neko imao iskustva sa ovim hddom? Imam ga po relativno dobroj ceni pa ne znam da li bih smeo da se usudim da ga uzmem,sobzirom da nisam cuo za ovaj model ranije tako da ne znam koliko je "stabilan", pa vas molim ko god ima bilo kakve informacije neka mi pomogne posto moram relativno brzo da donesem odluku o tome koji hdd da uzmem?

Hvala unapred na pomoci.

Imam ovaj hard disk u ponudi u jednoj firmi u mom gradu, u pitanju je ST3500641AS - SEAGATE HDD Barracuda 500GB SATA II with NCQ 7200rpm 16MB cache Sata II,
pa me interesuje da li mi neko moze nesto vise reci konkretno o ovom hard disku i da li je neko imao iskustva sa ovim hddom? Imam ga po relativno dobroj ceni pa ne znam da li bih smeo da se usudim da ga uzmem,sobzirom da nisam cuo za ovaj model ranije tako da ne znam koliko je "stabilan", pa vas molim ko god ima bilo kakve informacije neka mi pomogne posto moram relativno brzo da donesem odluku o tome koji hdd da uzmem?

Hvala unapred na pomoci.

Imam dva takva u RAID-u. Rade mi vec 4-5 meseci bez problema.

Imas garanciju? Kupi...

Garancija 5 godina, ionako sam ga mislio koristiti samo kao storage hdd, samo mi je bitno da ne crkne posle par meseci...Mozes li mi jos reci,cuo sam da su mnogo bucni,pa jeli to istina,ili je buka podnosljiva?
Hvala na odgovoru...

Garancija 5 godina, ionako sam ga mislio koristiti samo kao storage hdd, samo mi je bitno da ne crkne posle par meseci...Mozes li mi jos reci,cuo sam da su mnogo bucni,pa jeli to istina,ili je buka podnosljiva?
Hvala na odgovoru...

to je Barracuda 7200.9
za nju neznam ali znam za nekoliko

Barracuda 7200.10
koje su otkazale vec posle par meseci rada

cak imam jednu kojoj se razvalio motor !!!!

ja licno nisam izucavao razlike ( tehnoloske i dr. )
izmedju tih serija ali mozda neko dr. zna....

ne samo jednu, sve te serije imaju lose motore, svi zaglave.
Nama je doslo desetak do sad, sto veci kapacitet to motor brze strada ( to veci broj ploca )

Heh,znaci mrka kapa, da izbegavam onda to...

Otisao sam na sigurniju varijantu, WD5000AAKS stize za dan,dva pa neka mi je sa srecom :)

Nazad
Vrh Dno