Šta je novo?

ST MOBILE

Kakve veze ima da li je neko korisnik njihove kablovske i neta ako hoce samo mobilnu tarifu?!? Pri tom o ceni ne bih puno da komentarišem.😂

Čiju mrežu koriste, obzirom da su MVNO? Pretpostavio bih mts, ali otkud znam...

1773811481312.png

Jel ovo "bakar" znaci adsl ili preko njihovog kabla? I gde mogu da vidim pokrivenost ako je ovo drugo?

Bakar kod njih znači: koaksijalni kabl za kablovsku.
Pokrivenost, ne znam gde ima.

U svakom slucaju, nemaju u opstini Kovacica, i ne znaju da li ce imati :/

Uzeo net XL 1000/300 mbps pre 3 meseca i za sad je ok.
Na 24mes cu platiti: 99k, kod mts-a sa akcijom bi platio 164k za 1000/500 Mbps

1000015835.jpg

Više je ovde smešno, što OK, nude u L paketu 15Gb neta, al samo preko LTE, ne radi kod njih VoLTE

Ali pazi ti ST FULL paket ima "neograničene" minute (1000 ka svim mrežana, posle naplaćuju) i "neograničene" SMS poruke 2500 poruka posle naplaćuju, i "neograničen" internet - 100GB, posle se ne usporava nego mora dodatak!

Sve je lažno "neograničeno".

Ali pazi ti ST FULL paket ima "neograničene" minute (1000 ka svim mrežana, posle naplaćuju) i "neograničene" SMS poruke 2500 poruka posle naplaćuju, i "neograničen" internet - 100GB, posle se ne usporava nego mora dodatak!

Sve je lažno "neograničeno".
Za njih neograniceno ima sasvim drugo znacenje...

Nisu jedini koji tako pišu, ali stoji da je ponuda očajna. Nego, RATEL je ovde objavio kakva je situacija sa prenosom brojeva u prvom kvartalu i tu se, naravno, pojavio i ST kao novi mobilni operater. U mrežu im je preneto svega 13 brojeva, mada mi najviše smisla ima da su to neki njihovi zaposleni, koji ne plaćaju stvarno pakete. A i imali su samo mali deo marta.

Nisu jedini koji tako pišu, ali stoji da je ponuda očajna. Nego, RATEL je ovde objavio kakva je situacija sa prenosom brojeva u prvom kvartalu i tu se, naravno, pojavio i ST kao novi mobilni operater. U mrežu im je preneto svega 13 brojeva, mada mi najviše smisla ima da su to neki njihovi zaposleni, koji ne plaćaju stvarno pakete. A i imali su samo mali deo marta.
znam lika koji radi u sat-traktu, kod nas u celoj opstini niko nije ni spomenuo, a kamoli potpisao ugovor za st mobile 🙂

Nazad
Vrh Dno