Šta je novo?

SSHD2

Isplati se.Prima sve sto i ss2 + DVB-S2.Na Visti radi ocajno (prelistaj malo forum oko iskustava),osim ako se nesto nije u medjuvremenu promenilo.Bilo je vec dosta price o tome.Za disqc ti je lutrija.Sto se tice aplikacija-svi preporucuju AltDVB.:smash:

Na Visti radi ocajno (prelistaj malo forum oko iskustava),osim ako se nesto nije u medjuvremenu promenilo.Sto se tice aplikacija-svi preporucuju AltDVB.:smash:

Moje iskustvo sa SSHD2

I na Xp-u i Visti(32&64 bit) radi odlicno ;) sa zadnjim drajverima. Od softvera sa gledanje preporucujem dvb viewer (pro,naravno ver. 3.9.2.0 ili 3.9.4.0). A dal' se isplati SADA -to je vrlo diskutabilno: Gledljivih HD kanala slobodno mogu reci da nema(zanemarljivo). Jedine prednosti SSHD2 koju sam ja video u odnosu na ss2 (osim dvb-s2) je da sshd mnogo bolje hvata signal-jaci tjuner(tako je bar kod mene) i ako se cimas oko offline download-a SSHD je bolja jer ima veci bandwidth tako da sa njom ima mnogo manje diskontinuiteta u prijemu fajlova. Ako si planirao da sada kupujes SSHD2 zbog HD kanala-bolje iscooliraj ;) ili ako si planirao da je koristis kao modem za sat. internet takodje iscooliraj,koliko sam ja mogao da provalim,ona nije predvidjena za to.

kad vidiš neki HD kanal shvatićeš zato je razlika u ceni

Koliko sam čuo nije baš sve tako idealno sa AZBoxom kako nekoliko prodavaca tvrdi da jeste.

Da da i ja sam ga cekao ali sam se ipak odlucio za DM800 :)

Jos uvek cekam doticni Azbox ja trenutno najbolje resenje da bude:
1.multimedijalni centar koji pusta mkv exstenziju

2.Exsterni HD Dvd player i recorder.

3.Kao satelitski reciver

E sad u ovoj eri brzog i super brzog interneta SVE sto je bilo ko mogao da zamisli moze sam da skine sa news grupa i to bilo koji fajl vec i sa retenzijom od bezmalo godinu dana.Pored toga sve HD kanale sa svih satelita moguce je gledati uz odgovarajuci softwer preko internet brovsera.Dok preko sat recivera ti nije bas moguce zbog novih vrsta screblovanja-criptovanja.:banana::banana:

Poslednja izmena:
1. Prvi za mesec januar ce biti recimo :JoostSetup-Beta-1.1.4:wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno