Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dal mi verujes upravo citam review za chronos ali od 120gb, posto taj ja planiram... Za model od 120gb kazu da je dobar, u klasi sa ostalim ssd-ovima, cena konkurentna, znam da ih ima u emm*-u, E sad za model od 60gb ne znam, trebalo bi da je tu negde, mozda malo sporiji od 120gb modela...
nema sanse, imam 5000, nez ni ove 2000 gde da nabavim, posto mi je to planirano za kuciste, ali radije bi uzeo ssd nego kuciste pa zato pitam, cisto da udjem u tu ssd pricu pa kad bude para, prodacu 60gb pa uzeti 120
Samo da se malo nadovezem na pricu posto sam se nedavno interesovao za neke Mushikn-ove proizvode (ddr3 memorija i msata ssd), pa sam citajuci neke review-ove vidjeo da su te komponente bile solidnih performansi, ali je dosta njih dolazilo DOA (dead on arrival), zbog cega sam odustao od kupovine (jer sam htjeo da porucim iz inostranstva internetom)
Ovo se naravno odnosi na ddr3 memoriju (2 x 8gb 1600mhz) i na Mushkin Atlas ssd, i mozda nema nikakve veze sa ovim ssd-om, ali cisto da napisem, ne moze da skodi