SyoncMaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.09.2009
- Poena
- 170
Moze li neko da mi preporuci prodavca na KP za neki Samsung ili Crucial od 240-250GB? Oni su idalje najjeftinija opcija?
Za jeftinije modele i nisu baš nešto bolji specijalno ako ima neke akcija u radnjama. Imaš onog fantu na K&P ali su svi jako slični po cenama.Moze li neko da mi preporuci prodavca na KP za neki Samsung ili Crucial od 240-250GB? Oni su idalje najjeftinija opcija?
Gledao sam sada. Samsung 850 250GB EVO je 80-90e..Sada ne znam kako ide vracanje VATa i koliko bi vratili niti kako se vraca 😛Iskreno, ja u Becu samo Mediamarkt i Saturn znam 🙂 A kada se udje u retail shop, ima ponekad ponuda koje ne mozes online da navhatas.
Bolja varijanta je ako si koji dan tamo, da moze sigurno da ti stigne u Hotel, i pokupis paket 😉 Ja sam i tako radio. Nista ne gubis naspram da ti salju kod nekoga online shopovi, jer online-only shop ne moze ni da radi VAT refunds.
Ali za SSD od 256gb trenutno nema razloga ici van, ima OK izbor kod nas. Za neke extremnije ssdove ili vece kapacitete je vec druga prica 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari